Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
слабо сте активни нешто денеска, а имам еден прелаз мојте да го синглирате

23:55 RAKIJA - PIVO 1/2 ( 1,05 ) SIGURNOST: 100% VLOG : 10/10
Јa игрaм винo винo дуплa пoбедa зa вечер @1.01 :cool:

- примања на професионални спортисти (премии, трансфери),
- примања на функционери, пратеници, советници и други носители на јавни функции (избрани и именувани лица),
- надоместок по основ на стипендии,
- договори за јавна работа кој ги склучуваат единиците на локалната самоуправа
- договор за закуп,
- волонтерство согласно со закон,
- надоместок за судии, поротници, вешти лица, и стечајни управници,
- надоместок за врвни спортисти,
- договор за дело, авторски договор, друг договор од извршување физичка и/или интелектуална работа со кои физичко лице – корисник на пензија според прописите од пензиското и инвалидското осигурување не подлежат на плаќање на пр.

Овие дејности не се земаат во обзир со законот за хонорарци,тука не се спомнати игрите на среќа што значи ништо чудно и нас да не зафаќа тој закон,дај некој нека се заангажира и нека провери,праша итн

слабо сте активни нешто денеска, а имам еден прелаз мојте да го синглирате

23:55 RAKIJA - PIVO 1/2 ( 1,05 ) SIGURNOST: 100% VLOG : 10/10

Не ти е ич сигурна оваа.. Што ако Влези Вино во игра и му ги помати сметките?

Абе јебачиноо купи BMW а? :ROFLMAO:
Оооооо ја прокоцкав и К-15 што земав вчера и станот што сум под кирија он бемвиња ми спомнува,бицикл брат бицикл :ROFLMAO:

Оооооо ја прокоцкав и К-15 што земав вчера и станот што сум под кирија он бемвиња ми спомнува,бицикл брат бицикл :ROFLMAO:
Тоа типот ондак ме буни дека играш над 1.5, едната на рам ќе ја однесеш, а другата? На рачки или имаш помошно багаж-седиште? :pos:

Може,само не летајте со големи уплати прво проверете статистика :kuracc:

И тоа што викаш, поарно да избегнеме кладење на НГ. Оти на НГ и ќора кокошка ќе заколва некое зрно :pos:

Шала на страна, среќна и поуспешна (во кладилница) нова 2015 :)

На пауза меѓу две забави и пола Џејмисон во мене ви пишува не мешајте хонорари и игри на среќа. Добар провод на сите вечер, А веќе од утре да имаме добра коцкарска година, со тоа што ќе лапаме на Енглезите :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom