аллександар
Вечно ненаспан
- Член од
- 5 мај 2006
- Мислења
- 7.381
- Поени од реакции
- 2.522
ц ц ц.. охрид катастрофа невидена -каде е градоначалникот да даде некоја изјава? кога ги доби изборите насмеан беше од уво до уво сега некако го нема
Не знам, веројатно зафатени се со смислување изговори за покривање на штетите на паркираните возила кои беа со искршени шофершајбни и други оштетувања@Рудници и
Ти благодарам на фотографиите..
Лично ме интересира уште нешто
Што во оваа ситуација прават охридските зонаши?
Градоначалникот наводно случајно се враќал од Скопје од ‘службен пат‘.Во медиумите имаше вести како помагал на унесреќените граѓани.ц ц ц.. охрид катастрофа невидена -каде е градоначалникот да даде некоја изјава? кога ги доби изборите насмеан беше од уво до уво сега некако го нема
Градоначалникот наводно случајно се враќал од Скопје од ‘службен пат‘.Во медиумите имаше вести како помагал на унесреќените граѓани.
Е ова е снег!Охрид и Скопје блокирани од 20цм снег, а шо да речиме ние во Кичево со 70 и више. Нема прооден тротоар и тој шо е, е во една насокапатче од 40 цм ширина. На улица има 20цм натапкан снег кој не го ринат само фрлија ризла и сол шо не помага. Е сеа освен овие проблеми другото е убајни. Повелете по некоја слика од вчера и денеска па бујрум кој го носи патот
Инаку на Пресека имаше над метар снег страшно беше
Прегледај го приврзокот 110623
Прегледај го приврзокот 110624
Прегледај го приврзокот 110625
Прегледај го приврзокот 110626
Прегледај го приврзокот 110627
Прегледај го приврзокот 110628
Прегледај го приврзокот 110629
Прегледај го приврзокот 110630
2005 имавме вака голем снег и еве сега после 10 год пакЕ ова е снег!![]()
Далноводи имало во прекин....не е добро на вака ниски температури којзнае дали воопшто може да работат..se gordeam so temava koja sum ja otvoril pred 6 godini no ne se gordeam so posledicive od snegov zatrupani sme veke 2 dena struja nemame veke 48 casa poleka zamrznuvacite popustaat a se najavuva deka struja ke nemame i vo tekot na nokta pa mozebi i 2015 da ja docekame vo mrak apel do site koi mozat da najdat nekakvi inf dali vo prespa ke dobieme i koga lambite ke svetnat