Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
има бе, си сакам јас фалење, слободно@let3 нема потреба од коментар
и лето и зима е таков, познат е во Битола, можи е фејк можи не но седеше на ладни плочки на минус 3-4 и со боси нозе, би му дал пари и да беше набилдан плавушан со рејбан наочари и пакета малборо до негоЈас гласав за @Артиљеро пошто ми беше најновогодишна.
Оваа на @Let 3 ми е некако фејк... Не знам зошто, ама кога ќе видам просјак со боси нозе (особено во зима), одма ми доаѓа сугестија дека намерно ги соблекол обувките за да предизвика емоции и да собере пари. Пошто нели, има капа, има облека, има панталони со нормална должина, ама панталоните намерно ги кренал за да му се видат босите нозе и да ви измолзе пари. Да сакаше да се стопли ќе ги спуштеше надолу. Ова мене не ми предизвикува емоции, туку немир. Дури и да му купиш нови обувки, верувам дека додека си заминеш зад аголот веќе ќе му бидат соблечени... Така да - не.
Оти немам сликано. Ај не кукај, ти ја погодив темата, да частиш сеа за победата. И кажи ќе реализираме ли тоа шо ти предложив?@SaltNPepa оти те немаше пријавена на темата?? а??? м??
ја постави и избега ?? а?? м??
нема да ти одговорам одма нека се мислат кизнај шо ми имаш предложеноОти немам сликано. Ај не кукај, ти ја погодив темата, да частиш сеа за победата. И кажи ќе реализираме ли тоа шо ти предложив?