НАТПРЕВАР #23 - тема НОВА ГОДИНА - Гласање

• Креатор на темата Креатор на темата Let 3
  • Време на започнување Време на започнување

Гласам за:

• Вкупно гласачи
    78
Статус
Затворена за нови мислења.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.280
ОВДЕ мојте да ги пулите фотографиите пријавени на темата
Гласањето ќе трае до вгодина, тојест 4 Јануар 2015

@Acid напрај ова да се гледа масовно

гласано за @Let 3 ... далеку од темата нова година прикажува еден друг аспект од нашето општество а фотографијата во превод е "1 слика безброј зборови". браво за фотографијата

гласано за @Let 3 ... далеку од темата нова година прикажува еден друг аспект од нашето општество а фотографијата во превод е "1 слика безброј зборови". браво за фотографијата
фала

Лет3 + 1

Секој почеток носи нова надеж. Да се наваме дека идната година ќе се подобри ситуацијата (кај сите, а посебно кај социјално загрозените категории) и конечно ќе видиме некој благодет, секако ако даде премиеро и исус.

9430-1419808063-74b11bd53c1949a422f1124aa6701d43.jpg

Сликава буди многу чуства и емоции... гласано за лет !

Let 3. Една од најдобрите фотографии што сум ги видела тука. И една од ретките што ми побудила емоција. Секоја чест. Браво!

,,,,ne deka drugite fotografii ne se ubavi ,no onaa na let otskacha od klisheto shto sme naviknale da gledame novogodishni sliki,,,a ovaa ima vo nea neshto shto go nemaat drugite , pa bi rekol deka ovaa fotka mozhe da odi na natprevar i podaleku od kajga,,A+++,za let,,,(y)

Јас гласав за @Артиљеро пошто ми беше најновогодишна.
Оваа на @Let 3 ми е некако фејк... Не знам зошто, ама кога ќе видам просјак со боси нозе (особено во зима), одма ми доаѓа сугестија дека намерно ги соблекол обувките за да предизвика емоции и да собере пари. Пошто нели, има капа, има облека, има панталони со нормална должина, ама панталоните намерно ги кренал за да му се видат босите нозе и да ви измолзе пари. Да сакаше да се стопли ќе ги спуштеше надолу. Ова мене не ми предизвикува емоции, туку немир. Дури и да му купиш нови обувки, верувам дека додека си заминеш зад аголот веќе ќе му бидат соблечени... Така да - не.

Јас гласав за @Артиљеро пошто ми беше најновогодишна.
Оваа на @Let 3 ми е некако фејк... Не знам зошто, ама кога ќе видам просјак со боси нозе (особено во зима), одма ми доаѓа сугестија дека намерно ги соблекол обувките за да предизвика емоции и да собере пари. Пошто нели, има капа, има облека, има панталони со нормална должина, ама панталоните намерно ги кренал за да му се видат босите нозе и да ви измолзе пари. Да сакаше да се стопли ќе ги спуштеше надолу. Ова мене не ми предизвикува емоции, туку немир. Дури и да му купиш нови обувки, верувам дека додека си заминеш зад аголот веќе ќе му бидат соблечени... Така да - не.
и лето и зима е таков, познат е во Битола, можи е фејк можи не но седеше на ладни плочки на минус 3-4 и со боси нозе, би му дал пари и да беше набилдан плавушан со рејбан наочари и пакета малборо до него

ПС
овој е секогаш вака мислам дека покажува нешто дефектни прсти или стапала не сум се испулил убо али има мана на нозете зато вака седи со отскриени

Последно уредено:
Мојот глас оди кај @Димитар ............, можеби сликата не е нешто за победа, но има нешто што те потсеќа на Нова Година.................................., башка поранешната мушама ми беше иста како неговата :ROFLMAO:

@SaltNPepa оти те немаше пријавена на темата?? а??? м??
ја постави и избега ?? а?? м??

@SaltNPepa оти те немаше пријавена на темата?? а??? м??
ја постави и избега ?? а?? м??
Оти немам сликано. Ај не кукај, ти ја погодив темата, да частиш сеа за победата. И кажи ќе реализираме ли тоа шо ти предложив?

Оти немам сликано. Ај не кукај, ти ја погодив темата, да частиш сеа за победата. И кажи ќе реализираме ли тоа шо ти предложив?
нема да ти одговорам одма нека се мислат кизнај шо ми имаш предложено

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom