Мултикултурализмот, и неговата злоупотреба

Член од
13 декември 2011
Мислења
504
Поени од реакции
816
Swedish school bans the flag,the reason being offending other minority groups.It also may be regarded as a CRIME,because according to the principal it breaks the LAW "offensive to other ethnic groups"
http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.574/swedish-school-bans-the-swedish-flag.html#.VJ0PO_nCaRg.facebook

Шведска е официјално следниот калифат во Европа XD

И ова е актуелно деновиве.Ова посебно феминисткиве да го видат што се про мулти Култот

A girl was beaten with chains on Christmas eve......
http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.577/nanna-i-was-beaten-with-chains-on-christmas-eve.html
Ова со знамето не е од поодамна?

Член од
7 ноември 2014
Мислења
444
Поени од реакции
1.007
Ова со знамето не е од поодамна?
Да,е.Но е едно од последните 3.Не можам да ја најдам таа вест каде што пред некое време биле забранети и на спортски натпревари боите на школскиот дрес и на знамето у позадина во алманасите бидејќи луѓето можеле да го доживеат тоа како национализам(мислам дека местото или школото се викаше Каршхам или нешто така)

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.303
Поени од реакции
28.224
Swedish school bans the flag,the reason being offending other minority groups.It also may be regarded as a CRIME,because according to the principal it breaks the LAW "offensive to other ethnic groups"
http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.574/swedish-school-bans-the-swedish-flag.html#.VJ0PO_nCaRg.facebook

Шведска е официјално следниот калифат во Европа XD

И ова е актуелно деновиве.Ова посебно феминисткиве да го видат што се про мулти Култот

A girl was beaten with chains on Christmas eve......
http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.577/nanna-i-was-beaten-with-chains-on-christmas-eve.html
10433885_562182837218671_8346859421302838409_n.jpg

ultras1988

4600
Член од
6 февруари 2014
Мислења
3.031
Поени од реакции
7.145
Читам првите 8 страни мислев топ тема али оствари зажалив што трошев време.Каде бе скандинавците со мултикултуризам.Па во сите сканднавски земји 95 % од населението е скандинавско и нејќат да чујат тоа да го сменат.Пример у Финска се е бело и не лагат тоа да го променат исто у Данска и Норвешка каде има по некоје црнче за лек.Е Шведска ради тоа наци партијата која не осојуваше ни 20 000 гласови до пред 10 години сега е трета по број на пратеници во Шведска.Па сега феминистки и разно разни космополити верувајте во вашите митови кои се само сон и га убиваат вашата нација вера и раса.Како тргнало само јужна америка т.е. тамошните бели држави ќе останат чисти.

Член од
7 ноември 2014
Мислења
444
Поени од реакции
1.007
Ја најдов на нет кога читав за типот у Франција што прегази неколку луѓе дерејќи се Алаху Акбар.
Стварно ме насмеа,бидејќи во коментарите стварно имаше слични вакви мислења од ""космополити"" кој го бранеа типот XD 10898274_10152469772881993_4298228242238526454_n.jpg

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.303
Поени од реакции
28.224
Ја најдов на нет кога читав за типот у Франција што прегази неколку луѓе дерејќи се Алаху Акбар.
Стварно ме насмеа,бидејќи во коментарите стварно имаше слични вакви мислења од ""космополити"" кој го бранеа типот XD]
И ја ја најдов ама на шведски беа облачињата и ништо неразбрав :(

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Читам првите 8 страни мислев топ тема али оствари зажалив што трошев време.Каде бе скандинавците со мултикултуризам.Па во сите сканднавски земји 95 % од населението е скандинавско и нејќат да чујат тоа да го сменат.Пример у Финска се е бело и не лагат тоа да го променат исто у Данска и Норвешка каде има по некоје црнче за лек.Е Шведска ради тоа наци партијата која не осојуваше ни 20 000 гласови до пред 10 години сега е трета по број на пратеници во Шведска.Па сега феминистки и разно разни космополити верувајте во вашите митови кои се само сон и га убиваат вашата нација вера и раса.Како тргнало само јужна америка т.е. тамошните бели држави ќе останат чисти.
Тешко. Тие се суперизмешани со локалните индијанци. А и доста црнци има.
Чистота ќе барате во поголемиот дел од Африка, па во Кина, Индија, и разбира се, во Саудиска Арабија, Иран, Северна Кореја...

?

..........

Гостин
islum is the proper name for the mental disorder and it is caused by inbreeding, reading the coran and being a muslum follower of the satanic cult of islum. Ban all muslum immigration and ban all muslums from driving cars.

Член од
21 ноември 2012
Мислења
1.174
Поени од реакции
744
Прва молитва преку звучник од џамија во Шведска
26 Април 2013 Фитја, Стокхолм
Џамијата во местото Фитја, во близина на Стокхолм доби дозвола за емитување на молитвите преку звучник поставен на минарето. Дозволата, како што јави дописникот на МИА од Шведска, ја издаде Полициската управа во Стокхолм.

Џамијата доби дозвола за емитување на молитвите преку звучник траење од три до пет минути во петоците меѓу 12 и 13 часот.
- На крајот сепак ја добивме дозволата и навистина сме многу задоволни. Ова е голема работа за муслиманите во Шведска. Сега ни претстои да обезбедиме соодветно озвучување на минарето, изјави Исмаил Окур, претседател на Исламското здружение во Ботширка.
Ова е првпат на една џамија во Шведска да и биде дозволено да практикува молитви преку звучници, така што овој случај би можело да биде преседан што ќе се применува на цела Шведска.
Мнозинството членови на Советот за општествена изградба во општина Ботширка, во која се наоѓа спомената џамија, пред извесно време ја поништија одредбата зацртана во урабанистичкиот план донесен пред изгрдабата на џамијата во 1994 година, дека не би смеело да се практикуваат никакви молитви со звучници од минарето.
Исламското здружение во Ботширка укажува дека дозволата се однесува на куси повици од минарето, пред петочните молитви, а не петпати дневно, што е нормално во муслимански земји, јави Шведското радио.
Во шведскиот Муслимански совет не веруваат дека оваа дозвола за џамијата во Фитја би можела да предизвика поплава од молби од страна на други џамии во Шведска.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.303
Поени од реакции
28.224
Прва молитва преку звучник од џамија во Шведска
26 Април 2013 Фитја, Стокхолм
Џамијата во местото Фитја, во близина на Стокхолм доби дозвола за емитување на молитвите преку звучник поставен на минарето. Дозволата, како што јави дописникот на МИА од Шведска, ја издаде Полициската управа во Стокхолм.

Џамијата доби дозвола за емитување на молитвите преку звучник траење од три до пет минути во петоците меѓу 12 и 13 часот.
- На крајот сепак ја добивме дозволата и навистина сме многу задоволни. Ова е голема работа за муслиманите во Шведска. Сега ни претстои да обезбедиме соодветно озвучување на минарето, изјави Исмаил Окур, претседател на Исламското здружение во Ботширка.
Ова е првпат на една џамија во Шведска да и биде дозволено да практикува молитви преку звучници, така што овој случај би можело да биде преседан што ќе се применува на цела Шведска.
Мнозинството членови на Советот за општествена изградба во општина Ботширка, во која се наоѓа спомената џамија, пред извесно време ја поништија одредбата зацртана во урабанистичкиот план донесен пред изгрдабата на џамијата во 1994 година, дека не би смеело да се практикуваат никакви молитви со звучници од минарето.
Исламското здружение во Ботширка укажува дека дозволата се однесува на куси повици од минарето, пред петочните молитви, а не петпати дневно, што е нормално во муслимански земји, јави Шведското радио.
Во шведскиот Муслимански совет не веруваат дека оваа дозвола за џамијата во Фитја би можела да предизвика поплава од молби од страна на други џамии во Шведска.
На здравје нека им е.... :facepalm:
Ама џабе им е ,неможат со Чаир :bravobe:
Çair Drzhava, ÇaIR İs Not Macedonıa. :uzi:

ultras1988

4600
Член од
6 февруари 2014
Мислења
3.031
Поени од реакции
7.145
Затоа напредува ултра-десницата во цела Европа и во Грција ги исчистија дел по дел Европа ќе се чисти ќе видите нема вака да остане верувајте :D

Член од
7 ноември 2014
Мислења
444
Поени од реакции
1.007
Затоа напредува ултра-десницата во цела Европа и во Грција ги исчистија дел по дел Европа ќе се чисти ќе видите нема вака да остане верувајте :D
Точно.Фората е што колку и да имаат тие проблеми со радикален ислам и мулти култи срања,сепак тие се прејаки држави.Апсурдно е да мислиме дека една Англија која го држела пола свет,или една Германија воената машина ќе дозволат да им ја заебат државата и да прават калифат некои пустински козоебачи.Пак ке се сведе на тоа дека Балканот ќе биде жртвеното јагне,како што било и со турците.Додека Европа,курвата Вавилонска, правеше балови и оргии,ние 500 години трпевме Отоманска чизма.Така Европа имаше и ренесанси и бароци и што ти ја знам,а ние со јатаганот во рака трпевме соживот и културно збогатување пола милениум....

Kajgana Shop

На врв Bottom