Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
  • Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Претпоставував ама за секој случав пишав да не биде те избегавам само за да победам :P

Тешко да победиш ако играш во спротивна екипа, па уште кога ќе се врати @RickyLFC9 во моја . . . тек тогаш никако.

Јас се јавив во Мондано за да го резервирам терминот, и ко и увек жива збунка се луѓето таму.

Прва работа е што уопште балонот не им е наместен, мада ми рекоа дека до 4ти тоа би требало да се среди.

Друга работа девојката таму што е (не)одговорна за термините ми вика ќе се слушнеме деновиве(пошто не им биле при рака термините) и кога ја прашав кога да се јавам се напна и ми вика па добро бе дечко ваљда нема да играш БАСКЕТ на нова година :LOL: :uzi:

И остаив име и број, и ми рече дека ќе ми се јави, чисто сумњам дека ќе биде тоа пред нова година.

6. Fastforza

шо не дојде вчера бе @ob1? :D ццц
Искрено заборавив брат. :D
Малце претерав во саботата со алкохол и се излежавав цел ден после со англичаните! :)

@TheWhiteMamba чекај зашто во Мондано, нели си имаме редовен термин во Аеродром во недела?

Искрено заборавив брат. :D
Малце претерав во саботата со алкохол и се излежавав цел ден после со англичаните! :)

@TheWhiteMamba чекај зашто во Мондано, нели си имаме редовен термин во Аеродром во недела?
Абе купонов е за у Мондано, затоа јас и пишав да напраиме една партија преку недела, а сталниот термин нека си остане ќе си идеме и на тој, пошто сепак ептен е поволно понудава, 100 денари од чоек. Као летото што праевме четврток-недела.

Али еве овие педериве од Мондано се цели у хаос, така да си го изиграме редовниот термин у Аеродром.

Абе купонов е за у Мондано, затоа јас и пишав да напраиме една партија преку недела, а сталниот термин нека си остане ќе си идеме и на тој, пошто сепак ептен е поволно понудава, 100 денари од чоек. Као летото што праевме четврток-недела.

Али еве овие педериве од Мондано се цели у хаос, така да си го изиграме редовниот термин у Аеродром.
Добро, во случај да ти се јават од Мондано, ѕвони ми да го купам купочнево. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom