Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

It’s not a heavy injury. It’s the pelvis and the way it is connecting to his leg. We will see what the doctors say'

За повредата на Ди Марија. Ова пелвис е клучна коска или не?
Се повредил на загревањето.

Што гомна изедовме за Јанг пред почетокот на сезоната [emoji14]os:
А гаферот рече дека може да го подобри секој играч.

Значи, ги пребарав скоро сите мислења, и не најдов никој кој вика дека треба да го задржиме Јанг.
Колку се само плукало лани по него, али оправдано.
Карлица. Со оглед на неговата градба не ме чуди повредата, осетливи се луѓето со негова градба, слендер, на болки во грбот и половината.

- Manchester United are the first team in English league history to win 50 games on December 26.
- Robin van Persie has now scored five goals in his last six Premier League appearances.
- Wayne Rooney has now scored 12 PL goals vs Newcastle. Only against Aston Villa has he scored as many.
- Wayne Rooney has now scored 11 goals in his last nine Premier League appearances at Old Trafford
- Wayne Rooney now has 91 goals at Old Trafford in the Premier League

It’s not a heavy injury. It’s the pelvis and the way it is connecting to his leg. We will see what the doctors say'

Што гомна изедовме за Јанг пред почетокот на сезоната :pos:

Значи, ги пребарав скоро сите мислења, и не најдов никој кој вика дека треба да го задржиме Јанг.

Ај ако пребаруваш убааво пребарувај не вака...
Јас си знам дека пишав за Јанг нешто спротивно од ова!

10897068_10153491581304358_8764403575382430262_n.jpg

Од и 1 и 15 на СП2 има реприза за тие како мене што не ја гледаа... т.е ја второ не гледав...

Ај ако пребаруваш убааво пребарувај не вака...
Јас си знам дека пишав за Јанг нешто спротивно од ова!

:P

Што гомна изедовме за Јанг пред почетокот на сезоната :pos:

Ешли ЈАНГ!!!
Награда за животно дело на крај на сезона.

Ете ни го мали Сколси. Многу ми е ќејф што Ван Гал ќе направи ѕвер од него.

Абе кој тренинг читај ти пишува, на дербито го скршил реброто, еве и слика од моментот

B53X4z6CcAA0m24.png:large
Па нели имаше нешто болен бил за прошлата, казнет дека бил пијан, сеа скршено ребро...

кој да ги знае

дебелото ќе се прероди на оваа позиција... има осет, има прецизен пас.. не за џабе почнаа споредбите со Сколс :) голем плус му е тоа шо има играно како напаѓач и ги знае горе доле основните движењата на напаѓачите па знае кога да испрати завршниот пас, мислам најдобро го демонстрира тоа вчера при третиот гол :) и плус ненормално снажен е може да трча горе доле као луд и да помага во дефанзивни задачи :)

Таман уште 3-4 сезони ќе игра во ова темпо.
Само што е преплатен, е. #mercenary

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom