Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Си ја завршија работата на време, а Њукасл беа доста исплашени, не пробаа или толку можеа да нападнат. Го глеам дуелот за пеналот, Колбек не ни проба да го заобиколи Џонс па да биде спречен, него се лупна директно во него и судијата свирна...уште кога влезе Флечер јасно беше дека ќе гледаат само да ја контролираат играта, ама и он многу бавен, да беше Херера или Блинд на располагање мислам немаше ни да примиме гол. Но сепак не се замарам со тоа, густ распоред има нека се одмараат, само да нема нови повреди. Руни - играч на мечот!

Ја искрено се надевам дека Џонс и Смолинг ќе фатат еден ритам и баш тие двајца ќе бидат тандемот во одбраната сезонава.Џонс имаше добра партија без разлика што направи пенал денеска(мислам дека беше престрого да го суди она).Нападот одличен иако можеше да паднат барем уште два гола само ај да не претеруваме.Атмосферата се гледа дека е одлична и не очекувам ништо помалку од победа со Тотенхем.

https://www.facebook.com/video.php?v=869758716402015&set=vb.176653502379210&type=2&theater

Dat pass
supa-hot-fire.gif

Ешли ЈАНГ!!!

Мене ова ме радува искрено. ЛВГ го има тоа што го имаше САФ очигледно, максимално да ги користи играчите без разлика дали биле просек или класа. Ешли годинава е на ниво, поготово од дуелот со Арсенал навака. Секој центаршут е опасност кон гол. Искрено најизненаден сум од него и мило ми е што внесува разновидност. Инаку Мата е доста интелегентен играч. Кога има слобода на 10ка е онај вистинскиот, онај кој може да го даде последниот пас многу едноставно.
Руни:zver:. Бокс 2 бокс може да игра како на шала при фит Фалкао, РВП и во форма Мата. Фалкао се гледа дека е ѕверка. Каков пас за првиот гол, колку играчи влечи покрај себе и остава простор за останатите. Мора да се откупи. Има комерцијална вредност и има уште што да покажи на терен.

Со тотенхем сигуρен деκа ќе тепаме повеќе ме плаши стоуκ,иначе незнам што ќе пρави ван гал κога ќе се вρатат фелаини,еρеρа,ди маρиа и блинд на доста слатκи маκи ќе е мата е во топ фоρма ρуни исто таκа κаκо сρеден неκа одмоρи ди маρиа уште неκоја утаκмица не е толκу κлучен κаκо што мислевме на почетоκот дуρи би ρеκол деκа е вишоκ

Добро е, после 5 години зборење и Руни сам сфати дека е роден за везњак.

Руни многу ме потсеќа на Сколс кога игра у средина, едино он знае да даде дијагонала и да уфрли точен висок пас.. Браво! (y)
И да не заборавам да му се заблагодарам на Џонс, не за друго 1-1 & 4+ ја имав! :tvg:

-------------------De Gea--------------------
--Rafael----Jones----Smoling------Shaw--
-----------Kerik---Runi-----Blind----
------------------- Mata-----------------
-----------Falcao-----------Persa------

Di Maria koj go ebe :kafence:

Перверзии, а? Почнаа 19-те гомца да фуфкаат од Јунајтед - некои повеќе, некои помалку. Нема више "колку да им збутаме на изгубениве на Мојс". Ќе биде тешко за титула, ама догодина и на Луци ќе му фуфка од ваков Јунајтед :gjavol:

Juan Mata's awareness of what's going on around him is exceptional. I bet he's bloody brilliant at parallel parking.

Juan Mata's first touch should be donated to science

:lolzz:

Добро е, после 5 години зборење и Руни сам сфати дека е роден за везњак.

Ауу да да. Сеа Руни не се буни што игра средина. Се прашувам зошто ??? Па кај смее да му писне бре на мрднатиов што го имаме на клупа. Или ќе игра кај што ќе го стават, или од трибини ќе си гледа фудбал. А сам да сфати дебелово дека е роден за у средина... мало морген ;)

It’s not a heavy injury. It’s the pelvis and the way it is connecting to his leg. We will see what the doctors say'

За повредата на Ди Марија. Ова пелвис е клучна коска или не?
Се повредил на загревањето.

Што гомна изедовме за Јанг пред почетокот на сезоната :pos:
А гаферот рече дека може да го подобри секој играч.

Значи, ги пребарав скоро сите мислења, и не најдов никој кој вика дека треба да го задржиме Јанг.
Колку се само плукало лани по него, али оправдано.

Јанг е роден за лев бек жими се.Денес имаше една грешка кога се истрча ко мало дете по сладолед па после ДеГеа праеше таму чуда врагови.Освен тоа фантастично игра денес дае пари добри центаршути само фалкао не успеа да ги закова.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom