Еминем

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Abe brat ti stvarno ne si so site!!!:tapp:Kako moze traka so dobi oskar za najbolje soundtrack da bide komercijala ili like toy soldiers koja e posvetena na PROOF?!Stvarno ne te razbiram ali aj...:pos2::tapp:\
:pos2: :tapp:
леле ја кому кажувам овде, абе се читаш што напиша :pos2::tapp:

Dali si ti normalen:tapp:
Kaj gi najde ovie 2 pesni za komercijala,ti izglea pojma nemas so e komercijala,eve ti primer
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::tapp:

мал си ти непамтиш овие песни ко се продаваа

Член од
8 јануари 2009
Мислења
154
Поени од реакции
5
e ne be ti pamtis.krivo ti e sto covekot go dostigna vrvot vo rapot koj e crnecka muzika a on e belec pa sea zboris gluposti!!!

ako ti si nekoj i nesto postigni bar cetvrtina od toa so on go postignal

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
ме заболе мене кој што достигнал во рапот, се трудам да ви објаснам што е комерцијала ама не сфаќате изгледа :toe:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
нема врска тоа дали има оскар или нема со комерцијала, like toy soldiers беше една од најпродаваните песни пред 4-5 години и една од највртените песни по MTV и слични тв канали

IKO_MC

I'll Shit On You .!.
Член од
8 ноември 2008
Мислења
369
Поени од реакции
14
Pa eminem ne ja naprai taa pesna za da bide hit ili da bide mn prodavana,taa pesna e posvetena za negoviot drugar Proof,koj bese ubien.
Eminem ne e kriv so Like toy soldiers bese vrtena po MTV i dr kanali

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Единствена песна која ми се допага е Like Toy Soldiers

IKO_MC

I'll Shit On You .!.
Член од
8 ноември 2008
Мислења
369
Поени од реакции
14
Nikoj ne rece deka ti si kriv.Za toa sto pesnata se vrtese po mtv e po baranje na fanovite.I aj da zavrsime so ova zs muabetov moze da trae vecno a i zabegavme mn off topic

G

Gray Foxx

Гостин
Тие што мислат дека Еминем не е комерцијала нека си го проверат мозокот. Па во 2001 сите го слушаа да му се сневиди. Секој рапер беше Еминем. Дај не пишувајте каде што не сте упатени да му се сневиди.

IKO_MC

I'll Shit On You .!.
Член од
8 ноември 2008
Мислења
369
Поени од реакции
14
Pa go slusaa deka ima mn jaki pesni.Ke povtoram uste ednas EMINEM NE E KOMERCIJALA!!!:nenene:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Тие што мислат дека Еминем не е комерцијала нека си го проверат мозокот. Па во 2001 сите го слушаа да му се сневиди. Секој рапер беше Еминем. Дај не пишувајте каде што не сте упатени да му се сневиди.

џабе им кажуваш, мали се непамтат :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom