абе брат... пошо си голем фан кажими за стен песната дали е вистина ако е вистина :O:ija::ija:
a за 2 pac.. suge & death row мислам го наместија убиството ама не сум сигурен
Не е вистина стан ваљда колку што знам. Вистина е Brain Damage, зборува за типот ми Михаело мислам се викаше пишуваше во наш свет.
Во Brain Damage расправа кога бил 5-6 години во почетокот на училишните денови, овој Михаело секој ден го тепал и му ја зимал ужинката што ја носел за школо. Еден ден го фатил во вецето и го претепал многу, што Шејди бил во кома 5 дена без давајки никакви знаци на живот и бил на апарати без да дава знаци за живот.
Едвај го спасиле докторите, и од тогаш кога се разбудил од кома почнал да го открива својот талент за игра со зборовите и дарбата за рецитат. Кога стана славен рапер Михаело се качи на бината на еден негов концерт во Детроит и пред 3 милиони публика му се извини јавно на микрофонот и му ги бакна нозете, тогаш сум за наежил у ПМ. Од тој ден Михаело веќе не е виден во Детриот.
Земи ја песната слегни си ја, и слушај си ја внимателно. Затоа се вика Brain Damage - Оштета на мозокот, зошто одкога го добил ќотекот се однесувал чудно и ја осетил својата дарба.
Исто така и Mockingbird е многу добра, вистинита и тажна песна.:wink:
За Suge & death row немат доволно моќ да го наредат убиството на 2pac, се вели дека бил виден вo Италија пред 1 година во Венеција, колку е точно незнам али мислам тоа е работа за пари и публицитет. Иначе американската влада го уби, исто како што ги уби и МалкомХ и Боби. Еве ти го одговорот TheRealSanta.