Еминем

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Што зборите бе? Каков најдобар? Кој на мој солџа бој снимена во Шејди рекордс...еминем продукција?????? Размислете пред да пишете нешто

Вистински дедо мраз пиши KRS ONE...и научете нешто бе мајку му

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Што зборите бе? Каков најдобар? Кој на мој солџа бој снимена во Шејди рекордс...еминем продукција?????? Размислете пред да пишете нешто

Вистински дедо мраз пиши KRS ONE...и научете нешто бе мајку му
Факт е дека Еминем придонесе за хип - хопот.
Во последно време не,последниот албум му беше исто погрешен чекор,како и 50 цент и уште неколку погрешни луѓе.

Но,кога се појави жареше и палеше и има стари песни кои имаат навистина добри текстови.

Не зборам за The real Slim Shady и хитовите.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Подготвува нов албум, и нема 100 кила не вадете муабети :pos:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
Песна не негова али и он е во неја која ми остави стварно впечатор е Smack That многу јака песна која е со Акон отпејана иаку е тој малку на сцена(во песна) но сепак песната многу ме задоволи особено некогиот дел :vozbud:
Валјда последен.

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Сега не,но пред неколку месеци беше хоспитализиран,поради тоа што дебелината сериозно му го наршила здравјето.:smir:

Smoke_a_lot

НЕСОПИРЛИВ
Член од
16 март 2008
Мислења
707
Поени од реакции
63
Што се деси?Епа стана црнец и смени име...сега е Педесет центи...

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.969
Го почитувам и го ценам човекот, најпрво почнав со неговата музика, има навистина квалитетни песни и колку сакате зборувајте дека е комерцијала, не ми е важно тоа.
Доста комплициран живот има и жал ми е што го снајде такво нешто, едноставно не можев да го замислам Еминем толку дебел, се надевам дека ќе се среди за кратко време инаку тој пред некое време си кажа дека ќе се откаже од музичката кариера и ќе посвети внимание на себеси и на семејството, When I'm gone му беше последна песна па после се појави во Smack that со Akon и од тогаш немам слушнато ништо за него, а и медиумите како да го заборавија.

V

Viktoranius

Гостин
Дефинитивно нема поголем фан од мене на Еминем на форумот и во Македонија. Сериозно размислувам да го тетовирам на десното рамо.

Е сеа, во криза е да ама големите секогаш се враќат на тронот. Како може Шејди да го споредувате со срањето наречено 50 центи ? Не заебавајте луѓе, ако некој придонесе за хип хопот на оваа планета тоа се Еминем и бог да го прости славниот 2Pac.

Значи ми се гади кога ќе слушнам лоши зборови за Еминем, таква легенда секогаш ќе се памти по препознатливиот стил на пишување. Пишување со жар, пишување од душа, а не фејкери како фифти со неговиот "хит" Кенди шоп.

Ајде да ги разгледаме малце ситуациите ....

Кенди шоп ..... ритамче на песната одлично, рецитатот одличен, со еден збор добра песна за оние што не се разбираат од хип хоп и рап. Ама луѓе текстот на Кенди шоп ? Не вреди да се нарече ни срање, тотален фејк бе луѓе.

When I'm Gone ..... Што да кажеме за тоа а ? Е тоа е тоа драги мои, сам си признава пред светот какви грешки направил во семејството, сам си признава дека испаднал глуп со жена му и со ќерка му. Нема повеќе што да зборам му нема рамен.

По мене мислам дека паметно направи што се повлече некоја година на страна, зошто му следуваше истата судбина на него исто како што беше и на 2pac.

Ај едно прашање сеа до сите вистински познавачи на хип хопот и на рапот.

Што мислите кој го уби 2pac ?

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Масоните? :)))

Не, озбилно, да го тетовираш овој на рамо?

Ти си луд чоеку.

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
Дефинитивно нема поголем фан од мене на Еминем на форумот и во Македонија. Сериозно размислувам да го тетовирам на десното рамо.

Е сеа, во криза е да ама големите секогаш се враќат на тронот. Како може Шејди да го споредувате со срањето наречено 50 центи ? Не заебавајте луѓе, ако некој придонесе за хип хопот на оваа планета тоа се Еминем и бог да го прости славниот 2Pac.

Значи ми се гади кога ќе слушнам лоши зборови за Еминем, таква легенда секогаш ќе се памти по препознатливиот стил на пишување. Пишување со жар, пишување од душа, а не фејкери како фифти со неговиот "хит" Кенди шоп.

Ајде да ги разгледаме малце ситуациите ....

Кенди шоп ..... ритамче на песната одлично, рецитатот одличен, со еден збор добра песна за оние што не се разбираат од хип хоп и рап. Ама луѓе текстот на Кенди шоп ? Не вреди да се нарече ни срање, тотален фејк бе луѓе.

When I'm Gone ..... Што да кажеме за тоа а ? Е тоа е тоа драги мои, сам си признава пред светот какви грешки направил во семејството, сам си признава дека испаднал глуп со жена му и со ќерка му. Нема повеќе што да зборам му нема рамен.

По мене мислам дека паметно направи што се повлече некоја година на страна, зошто му следуваше истата судбина на него исто како што беше и на 2pac.

Ај едно прашање сеа до сите вистински познавачи на хип хопот и на рапот.

Што мислите кој го уби 2pac ?
абе брат... пошо си голем фан кажими за стен песната дали е вистина ако е вистина :O:ija::ija:
a за 2 pac.. suge & death row мислам го наместија убиството ама не сум сигурен :)

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
А бе јас на времето му пратив писмо во Америка,на адреса што со маки ја најдов.:)

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
А бе јас на времето му пратив писмо во Америка,на адреса што со маки ја најдов.:)
ОЗБИЛНО?! хаха и ти врати? како на стан.. покасно... вејке се имаше убиено xD

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
ОЗБИЛНО?! хаха и ти врати? како на стан.. покасно... вејке се имаше убиено xD
Сериозно бе,страна и пол ми беше писмото.:)
Само не бев толку забегана,па да се убијам нормално.:icon_lol:

И не,не ми врати.:(:)

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
hah... нормално.. тој немојт да ги читат сите... 100% i сеа му идет многу писма предпоставувам... за то кај е шо е ... :) ! голем човек стварно :)

Kajgana Shop

На врв Bottom