Дефинитивно нема поголем фан од мене на Еминем на форумот и во Македонија. Сериозно размислувам да го тетовирам на десното рамо.
Е сеа, во криза е да ама големите секогаш се враќат на тронот. Како може Шејди да го споредувате со срањето наречено 50 центи ? Не заебавајте луѓе, ако некој придонесе за хип хопот на оваа планета тоа се Еминем и бог да го прости славниот 2Pac.
Значи ми се гади кога ќе слушнам лоши зборови за Еминем, таква легенда секогаш ќе се памти по препознатливиот стил на пишување. Пишување со жар, пишување од душа, а не фејкери како фифти со неговиот "хит" Кенди шоп.
Ајде да ги разгледаме малце ситуациите ....
Кенди шоп ..... ритамче на песната одлично, рецитатот одличен, со еден збор добра песна за оние што не се разбираат од хип хоп и рап. Ама луѓе текстот на Кенди шоп ? Не вреди да се нарече ни срање, тотален фејк бе луѓе.
When I'm Gone ..... Што да кажеме за тоа а ? Е тоа е тоа драги мои, сам си признава пред светот какви грешки направил во семејството, сам си признава дека испаднал глуп со жена му и со ќерка му. Нема повеќе што да зборам му нема рамен.
По мене мислам дека паметно направи што се повлече некоја година на страна, зошто му следуваше истата судбина на него исто како што беше и на 2pac.
Ај едно прашање сеа до сите вистински познавачи на хип хопот и на рапот.
Што мислите кој го уби 2pac ?