Спортлајф утре се на новогодишна забава
Sent from my iPhone using Tapatalk
Грешка, денес беа.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Грешка, денес беа.![]()
Гаље ми е искрено за нивните забави,тие ако сакаат да прават пари треба да работат секој ден како сериозните кладилници насекаде во светот,можеби утре ако работеа ќе имаа преку 600.000 уплата и 80% од тикетите да се недобитни и така ќе имаа голем профит,вака ко се ѓупци нека не работат....демек моцарт будали се шо работат?..не треба кладилницата да се меша со останатите работи надвор од оваа сфера,едноставно ова е бизнис и треба секој ден да работат
Локомотив треба да е 1 ? да ја комбинирам со неа.За утре рано во 10 ако негкој може да уплати Амур - сибир 2ка 1,70 дури може и да се ризикува со некој хендикеп јас ке играм во живо ако отворат Бетсити во 10 истиве играа сабајлево 4-1 ја глеав прва третина буквално ги изгазија после тоа лагано до крај си играа
Ако не нека цркнат на работно место мама му да ја ебамГаље ми е искрено за нивните забави,тие ако сакаат да прават пари треба да работат секој ден како сериозните кладилници насекаде во светот,можеби утре ако работеа ќе имаа преку 600.000 уплата и 80% од тикетите да се недобитни и така ќе имаа голем профит,вака ко се ѓупци нека не работат....демек моцарт будали се шо работат?..не треба кладилницата да се меша со останатите работи надвор од оваа сфера,едноставно ова е бизнис и треба секој ден да работат
Ја не би ја играл заедно топло -ладно се и Локомотив и Атлант тука се може да биде а па коеф 1,55 е никаков минимум за шо би ризикувал е 1,90 солиден голман имат тие ако се разбрани тука би ти препорачал да ја играш на шутој кон гол Локомотив да има поке шута сеа незнам дали ја даваат таа игра сезонава не сум проверил али ке имаат поке од АтлантЛокомотив треба да е 1 ? да ја комбинирам со неа.
Ок фала, ќе ја играм 2 сингл ако ја стигнам бидејќи многу рано е, само ве читам спортлајф не работела утре, плеј ин од 12, ми останува уште марбет.Ја не би ја играл заедно топло -ладно се и Локомотив и Атлант тука се може да биде а па коеф 1,55 е никаков минимум за шо би ризикувал е 1,90 солиден голман имат тие ако се разбрани тука би ти препорачал да ја играш на шутој кон гол Локомотив да има поке шута сеа незнам дали ја даваат таа игра сезонава не сум проверил али ке имаат поке од Атлант
Да јас,и добитен сумИмаше некои зависници што и денеска играа ?![]()
Денес 2 од 2 сумИмаше некои зависници што и денеска играа ?![]()
Имаше некои зависници што и денеска играа ?![]()
Штом не се фалиш како другиве значи си паднал
Јас општо не се фалам, не сум таков чоек,но кога запна веќе Металац со Будучност H1 ја изиграв со 500тотки колку да пратамШтом не се фалиш како другиве значи си паднал![]()