Bodhidharma
- Член од
- 17 септември 2011
- Мислења
- 10.783
- Поени од реакции
- 15.399
Не го гледал јутјуб клипчето кое ги има одговорите за тоа, затоа неможе да ти одговори. Сигурен сум дека Адам Вајшоупт сега се превртува во гробот што Кејти Пери и Лејди Гага не се родиле во 18-ти век.Koja e celta na magiskiot ritual? Kako taa cel se postignuva kaj lugeto koi nemaat dopir so internetot ili televizijata ili pak ne se konzumenti na muzikata na Keti Peri, Lady Gaga i Jay Z? Zosto samo na ogranicena brojka na populacija se obiduvaat da im ja smenat percepcijata? Koja percepcija, na opstiot svetogled ili se raboti za nesto drugo?
Ima mnogu prasanja koi baraat odgovor za da mozes da prodolzis ponatamu da pisuvas. Ova tvoeto se samo teorii, spekulacii i nisto poveke.
Е вака се трола, масовно на цело село.http://www.illuminatiofficial.org/
Викаат дека ова е веќе официјално, дека се прошириле и на facebook, twitter и youtube и дека се спремаат за доаѓањето на антихристот.
http://webtribune.rs/sokantne-vesti-antihrist-dolazi-iluminati-otvorili-fb-nalog-tviter-ju-tjub-i-internet-stranicu-video/
Можеше едноставно да кажеш, не верувам, и готово.Е вака се трола, масовно на цело село.
И што има лошо во текстов/песнава? Дали ја сфаќаш пораката во песнава, главната поента?
Сајтов не е многу активен повише преку фејсбук функционираат иначе србски пишуваат по таа логика сигурно се православни христијани... Ако мислиш дека се некоја секта христијанска незнам што да речам, не ми се верува се што пишуваат отворено се базира против Новиот Светски Поредок. Иначе интересна работа сите личности претежно значајни што јавно отвориле уста против Масони, Илуминати обично умираат неочекувано и ненадејно... [DOUBLEPOST=1419370098][/DOUBLEPOST]Да не е Мадона и слични како неа кој знае што ќе беа илуминатите
Ова е некој христијански сајт?
Бааги забегале христијаниве со сајтов...
И севидното око го има во христијанството, по цркви. Ако сте забележале. Но овие се сигурно некои нови христијани.
Само не знам кој кого копира: дали христијаните собраа се што имаше интересни симболи од старото знаење и им дадоа некои чудни објаснувања или обратно.
Тоа на вас оставаме, да туркате со теорииве
Хорус =/= на било кој христијански концепт! Тоа се глупости изнапишани од идиоти. Не читајте сешто...
Песнава има бунтовна смисла поконкретно разбудувачка према популацијата. Ако си разбрал нешто повеке од текстот пиши најсериозно.И што има лошо во текстов/песнава? Дали ја сфаќаш пораката во песнава, главната поента?