Фан клуб - РК Вардар

Зошто? Ама одговори ми од призма на ФК Вардар каде што ќоро пиле не иде. Јас на пример нонстоп наоѓам некоја жртва да иде со мене на утакмица колку да не идам сам и сега го викам еднаш на 2 месеци на фудбал и да плати 100 денари карта само затоа што нема членска?
Башка што некој прв пат доаѓа убаво ќе го регрутираме во група...

Викате сега членовите ќе поминат поефтино, а цените со членска се исти како пред воведувањето на членските.
Пред 4-5 години речиси и да не се плаќаа карти туку се беше гага, еднаш до два пати у годината ако се платеше карта. Тоа се искорени и редовно се плаќа карта. Со воведувањето на членската ќе се научат членовите да купуваат членска и за нив и за Комити предност. Тој што еднаш доаѓа ако не и гратис да го пуштаме? И порано се бунеа зашто да плаќаме карти, сеа ќе има и зошто членски. Баш ради такви што еднаш доаѓаат се вадат членските. Кога другар ти ќе купи членска ќе си рече еј ај имам членска ќе идам со Комити, а кога ќе нема ќе седи дома и нека гледа пред телевизор ако сака.

Пред 4-5 години речиси и да не се плаќаа карти туку се беше гага, еднаш до два пати у годината ако се платеше карта. Тоа се искорени и редовно се плаќа карта. Со воведувањето на членската ќе се научат членовите да купуваат членска и за нив и за Комити предност. Тој што еднаш доаѓа ако не и гратис да го пуштаме? И порано се бунеа зашто да плаќаме карти, сеа ќе има и зошто членски. Баш ради такви што еднаш доаѓаат се вадат членските. Кога другар ти ќе купи членска ќе си рече еј ај имам членска ќе идам со Комити, а кога ќе нема ќе седи дома и нека гледа пред телевизор ако сака.
Не е ова тема за на јавен форум. Тука завршува дискусијава, констатацијата беше дека карта од 100 денари за некој што нема членска нема да ја крене бројката на фудбал. И да ја имаат членската тие 250 души што идат ќе бидат по 150 на утакмица во зависност од тоа кој можел да дојде кој не можел + 50 души што се решиле да платат 50 денари поскапо без никаква основа.

Не е ова тема за на јавен форум. Тука завршува дискусијава, констатацијата беше дека карта од 100 денари за некој што нема членска нема да ја крене бројката на фудбал. И да ја имаат членската тие 250 души што идат ќе бидат по 150 на утакмица во зависност од тоа кој можел да дојде кој не можел + 50 души што се решиле да платат 50 денари поскапо без никаква основа.
50 денари + се проблемот за некој да не дојде? Озбилен си или ме зезаш ?

Да некој дава уште 100 за да дојде до стадион.
Абе види факт е дека никогаш неможе сите да се задоволни тоа јасно им е на сите. Исто како што им е јасно на сите дека кога игра РК во ЛШ сите се Комити и тогаш и по 200 за карта даваат, ама по 400 за обична не даваат, само за да влезат со Комити. Таквите не ни се потребни, а другарот твој како и сите што доаѓаат еднаш во годината на ФК со тек на време ќе се навикнат, исто како што ти и сите други се навикнавте/навикнавме да плаќаме карти.

Абе види факт е дека никогаш неможе сите да се задоволни тоа јасно им е на сите. Исто како што им е јасно на сите дека кога игра РК во ЛШ сите се Комити и тогаш и по 200 за карта даваат, ама по 400 за обична не даваат, само за да влезат со Комити. Таквите не ни се потребни, а другарот твој како и сите што доаѓаат еднаш во годината на ФК со тек на време ќе се навикнат, исто како што ти и сите други се навикнавте/навикнавме да плаќаме карти.
Нема врска ја утињаш поентата на моето прашање не е ни битно. Нека стои како што е ќе видиме одраз на трибина.
Моја констатација стави во букмарк. Иста бројка. Тие што плаќаат членска ќе дадат пари за членска а ќе плаќаат иста цена за карти како што плаќаа и до сега.

Нема врска ја утињаш поентата на моето прашање не е ни битно. Нека стои како што е ќе видиме одраз на трибина.
Моја констатација стави во букмарк. Иста бројка. Тие што плаќаат членска ќе дадат пари за членска а ќе плаќаат иста цена за карти како што плаќаа и до сега.
Јас ти ја сфатив поентата, ти не си сфатил зошто се вадат членските. Прочитај ми го вториот пост.

Јас ти ја сфатив поентата, ти не си сфатил зошто се вадат членските. Прочитај ми го вториот пост.
Јас ја разбирам поентата на членските. Но,
Воведувањето на членски карти ќе ја подобри координацијата во групата, а воедно и ќе ги намали трошоците на самите членови на групата.

Јас ја разбирам поентата на членските. Но,
Да ќе ги намали затоа што трошковите од наредна полусезона нема да се истите како до сега. За ФК останува исто. За РК нема да плаќаш во домашна лига нити СЕХА. Удри математика од лани на секоја утакмица ако си идел колку пари си дал и удри сеа колку ќе дадеш. Ако трошковите се намалени за казна 2 членски ќе купиш :D

Да ќе ги намали затоа што трошковите од наредна полусезона нема да се истите како до сега. За ФК останува исто. За РК нема да плаќаш во домашна лига нити СЕХА. Удри математика од лани на секоја утакмица ако си идел колку пари си дал и удри сеа колку ќе дадеш. Ако трошковите се намалени за казна 2 членски ќе купиш :D
Да ама на ЛШ утакмица ќе плаќаш 100 денари, а на почетокот на оваа сезона во ЛШ кога беше нешто поинаку 50 денари се плаќаа картите. Не може на сите да им се угоди се сложуваме ама и дека некој ќе помине поефтино да не се лажеме.

Не планирам да се расправам, само ова ќе го пишам.

Имаш три опции

-Ќе извадиш членска и ќе плаќаш по 50 денари карта за фудбал
-Нема да извадиш членска и ќе купуваш карта по 100 денари
-Трета и најубава опција за сите другари како твоите, си постои билетара на стадион. Нема што некој што не е член на групата да добива привилегија да купува поефтина карта од тоа што се продава на билетара.

Козлина е повикан да настапи за Словенија на СП. Ако има добар настап, веднаш нека го потпишат во овој преоден рок. Има право на настап во ЛШ и онаму кај што треба да се закрпи, во обраната, особено по повредата на Лацковиќ би бил добра замена.

Мало потсетување, продажбата на членските карти утре од 19.00 до 20.00ч на фонтана.
Цена : 250 денари
10857964_761158967271724_7420661173284657580_n.jpg

http://komiti.org/вести/ЧЛЕНСКИ-

Продажбата на членски продолжува.

Продажбата на членски карти продолжува во недела.
Ист термин, исто место,иста цена. Од 19.00 до 20.00ч на фонтана.Цена 250 денари.
НАПОМЕНА : Оние кои во недела ќе извадат членски карти како и оние кои веќе извадија ќе имаат можност пред останатите да купат од новите шалови кои би требало да пристигнат по Божиќните празници.
Наредна продажба на членски карти ќе биде после 17ти Јануари. Набави си членска на време, и имај предност пред останатите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom