Колку пати можете да имате секс едно по друго?

• Креатор на темата Креатор на темата SINKO
  • Време на започнување Време на започнување
Ај да се опнеме пред да умрам, оти ако госпот реши да ме прати во рајот, веројатно за вечни векови неонадена ќе останам (n)

И покрај 9те години, 4 месеци и двата дена верност кон женска ми (освен во мислите), спремен сум да помогнам да не останеш не онадена во рајот, да се обљубиме диво, страстно ахххх грешно и возбудливо ако се начекаме некогаш!

Со страст, The Magus.
:pipi:

задолжителна опрема за после вториот пат прскалица за потпрснување за да не дојде до абење на материјалот

Ај да се опнеме пред да умрам, оти ако госпот реши да ме прати во рајот, веројатно за вечни векови неонадена ќе останам (n)

И покрај 9те години, 4 месеци и двата дена верност кон женска ми (освен во мислите), спремен сум да помогнам да не останеш не онадена во рајот, да се обљубиме диво, страстно ахххх грешно и возбудливо ако се начекаме некогаш!

Со страст, The Magus.
:pipi:

309248_621351207880142_629264439_n.jpg

5 pati po red bez problemi
--- надополнето: 6 мај 2013 во 17:58 ---
--- надополнето: 6 мај 2013 во 18:00 ---

Во раните почетоци сум стигал до 5.
2 ручно(една сепак не ми беше доволна јбг:D) со цел да не се избламирам за 2-3 мин да свршам. :sekcza:

Васкрсла тема и си го читам мислењето и :несвест:

Инаку сега фати зимата, ни еднушка не можам а не ни сакам не пак неколку пати, а за едно по друго заборај недостапен сум :anco:

Васкрсла тема и си го читам мислењето и :несвест:

Инаку сега фати зимата, ни еднушка не можам а не ни сакам не пак неколку пати, а за едно по друго заборај недостапен сум :anco:
hahahahahahah de be tolku star si

Подобро еднаш 30 минути, отколку 9 пати по 3 минути :D
После 3-4 пат не е исто, мускулите ќе се воспалат и две недели нема да помислте на тоа. :D

Паднав на 5тата рунда, каснав една витанова и заспав

Паднав на 5тата рунда, каснав една витанова и заспав

ahahhahahahah nemoj taka da gi naveduvas lugevo ke ja napravis vitanovata sinonim za diazepam pa posle ke ne moze coek u market da pojde se red za vitanova ke se ceka :D :D :D lol

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom