Колку пати можете да имате секс едно по друго?

• Креатор на темата Креатор на темата SINKO
  • Време на започнување Време на започнување
Како од секс до сарми стигнавте бре легенди? :confused:
Сега сарма ми се пријаде.
Ех како па и ти, не изнаебаа по 9 пати во серија, сега уште сармата да ја свиткаме и си одиме.

Со различни женски се зголемува потенцијата и енергијата така да можеш повеќе пати едно по друго ;)

Дали тоа значи дека ти си импотентен? :icon_lol:

Периодично, зимно време не ме пипај :icon_lol:
Ах море шо си ти провокатор еден че дојш во Македонија че дојш :P

Магус, ај пљукни сега пред сите колку пати можеш, инаку не си маж. Ние жените со нашите multiple orgasms мудро ќе си молчиме. :)
http://www.google.com/url?sa=t&rct=...NoOvnz8XbK6B_oQVA&sig2=T_1nhO4mURVlwepMeaEPqA

И, и ај кажи Магусе колку, ако иде да знае зашо иде ебаго :icon_lol:

Магус, ај пљукни сега пред сите колку пати можеш, инаку не си маж. Ние жените со нашите multiple orgasms мудро ќе си молчиме. :)

Многу ретко 2 пати по ред бе, ете си кажав ама тоа еднаш ќе се памети и чувствува во наредните неколку животи ;):cool:

Арно викаш. Ќе му ја украдам пудлицата на комшијата.

Ако си по мрсничкото, подобро укради мопс.
Добри чварки излегуваат од него.
--- надополнето: 3 март 2013 во 18:05 ---
Многу ретко 2 пати по ред бе, ете си кажав ама тоа еднаш ќе се памети и чувствува во наредните неколку животи ;):cool:

Ај да се опнеме пред да умрам, оти ако госпот реши да ме прати во рајот, веројатно за вечни векови неонадена ќе останам (n)

Не е ред да се мешам, ама многу неубај сармиве. Ај малу зајре то шо редит некако ќе замижиме, ама то зајрето ич орис немат, а и лисјата стари се, се познават. И без дикат ги виткат. Гарант имат забораено пипер да клајт.

Леле, ти бетер од бабите си. Кој бара жири за сарми на невестата, треба тебе да те земе :)
--- надополнето: 3 март 2013 во 18:11 ---
Како од секс до сарми стигнавте бре легенди? :confused:
Сега сарма ми се пријаде.

И на мене, бејб.:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom