Колку пати можете да имате секс едно по друго?

• Креатор на темата Креатор на темата SINKO
  • Време на започнување Време на започнување
ММЕ кој прв почна? Ма у право е змејко без сарми јас не се давам...

И ние на чело со СПасе супата не те даваме без сарми.
Иначе оваа тема е за секс, а малку забегавме заради Фаранг и неговите косооки цуци кои за се’ ги бива.:P

И ние на чело со СПасе супата не те даваме без сарми.
Иначе оваа тема е за секс, а малку забегавме заради Фаранг и неговите косооки цуци кои за се’ ги бива.:P

Си имаат и они маани само не ми сметаат до толку... Недај боже да треба да се најдете негде у шопинг центар на пример она објасуваат кај се ко у К15 - кај си? До касата, кај продавачките, а не ти кажуе у која продавница, спрат итн :rolleyes:... Него ај ептен забегавме

Сигурно. Да имаше мажи што можат по девет пати во серија кај ќе ни беше крајот :D
Али за жал повеќето ни 40 секунди не издржуваат, втора серија стасува до 1.05 трета нема доста е.
Ништо срцке, ти многу баксузна си била шо везден на такви налетуваш...

Си имаат и они маани само не ми сметаат до толку... Недај боже да треба да се најдете негде у шопинг центар на пример она објасуваат кај се ко у К15 - кај си? До касата, кај продавачките, а не ти кажуе у која продавница, спрат итн :rolleyes:... Него ај ептен забегавме

А се сеќавам и зошто се среќаваш во шопонг центри, а не одма у ресторан. :sneaky:

Ништо срцке, ти многу баксузна си била шо везден на такви налетуваш...
Кај е Суси сега да прочита како вие се користите со нашите зборови :D
Не сум до толку баксуз малку да ве задрам, да почнете да напаѓате. Интересен ми беше типот со девет пати во серија:)

Е, јбг, фраерски живот не е лесен :) А тебе ептен ти мрда опашката ;)

Во споредба со порано сум многу посмирен, ми иде памет ваљда? Сега гледам и подолготрајни проекти/врски порано ич не се замарав. Во секој случај си го живеам животот како јас си сакам а не како демек требало. You only live ONCE

Во споредба со порано сум многу посмирен, ми иде памет ваљда? Сега гледам и подолготрајни проекти/врски порано ич не се замарав. Во секој случај си го живеам животот како јас си сакам а не како демек требало. You only live ONCE

Се познава дека си азг’н, ама не си веќе аџамија :)

Кај е Суси сега да прочита како вие се користите со нашите зборови :D
Не сум до толку баксуз малку да ве задрам, да почнете да напаѓате. Интересен ми беше типот со девет пати во серија:)
Fail ти беше обидот :P
Девет пати во серија :drk: и после не испаѓа сперма... само прав излегува... пуффф :D

Fail ти беше обидот :P
Девет пати во серија :drk: и после не испаѓа сперма... само прав излегува... пуффф :D
Остај тоа, туку ти кажи колку пати издржуваш? :)
(сеа без да ми речеш да не сакаш да пробаш и од тој тип финти:D)

Дај ти кажи си... Темава е и за двата пола, дечково во воведот кажа посебно девојките го интересираат. Што сте сите светици брејјј

До трета рунда имам стасано, понатаму не ми беше интересно, а и не гледав причина да се форсирам. Ова ко на видео игриве :) Трета стаза ја поминуваш и ОП... главниот го тепаш, треба да рипаш и вглаа да го пукаш и да се криеш во ќошот бариери ко ќе пушта. :D
Реално гледано, се’ после втора партија е веќе истоштување... дехидрирани, запотени ко магариња, изморени ко два декара да си ги копал... нема лезет.
Ти си на ред да се произнесиш сега :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom