Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Haters gonna hate
![]()
Здравје ќе дојде денот кога ќе почнат да се враќаат кредитите за ова срање, па нека ги подржат/оправдаат и тогаш од свој џеб сите тие гласни подржувачи.Тоа ти е најлесен изговор за да оправдаш невкус, кичерај и ступидлак...
haters gonna hate... тоа ли ти е најпаметното нешо шо знаеш да го кажеш за оваа слика?
Здравје ќе дојде денот кога ќе почнат да се враќаат кредитите за ова срање, па нека ги подржат/оправдаат и тогаш од свој џеб сите тие гласни подржувачи.
Ступидлак. Ол рајт. јес детс д смартест тинг ај кен сеј. Ју гат а праблем?Тоа ти е најлесен изговор за да оправдаш невкус, кичерај и ступидлак...
haters gonna hate... тоа ли ти е најпаметното нешо шо знаеш да го кажеш за оваа слика?
Ступидлак. Ол рајт. јес детс д смартест тинг ај кен сеј. Ју гат а праблем?
Проектов не е уметничка инсталација и не може да ги задоволи вкусовите на сите, особено не на такви експерти како тебе. Мене ми се допаѓа.Имам...
смачено ми е од под-мидиокритети што своето под-мидиокритетско мислење и став ги издигнуваат на ниво на објективна вистина... небаре го прочитале Аполо Ренак и одеднаш станале експерти за светска уметност и архитектура....
особено не на такви експерти како тебе.
Мене ми се допаѓа.
Проектов не е уметничка инсталација и не може да ги задоволи вкусовите на сите,
Од кај излезе ова? Го пишува во некоја книга?Во архитектурата, како и впрочем во уметноста (а конкретно пошо спомна „уметничка инсталација“) нема простор за „допаѓања на вкусови“...
Не тврди Брутус дека не постои простор за допаѓања на вкусови во проектов. Не гледам потреба да го прашувам него за тоа.Прашај го @Brutus![]()
Проектов не е уметничка инсталација и не може да ги задоволи вкусовите на сите, особено не на такви експерти како тебе. Мене ми се допаѓа.
Не тврди Брутус дека не постои простор за допаѓања на вкусови во проектов. Не гледам потреба да го прашувам него за тоа.
Брутус вели дека нему проектот му се допаѓа. Значи остава простор за допаѓање или недопаѓање на истиот. Зошто ти тврдиш дека за тоа нема простор, тоа е прашањето. Не гледам потреба да расправам за семантика, исто.Не само што тврди.. туку и имплицира...
читај го 5-6 страни уназад...
И апсолутно се слагам - нема потреба да го прашаш...
Токму тоа е проблемот...Значи остава простор за допаѓање или недопаѓање на истиот.
Зошто ти тврдиш дека за тоа нема простор, тоа е прашањето.
Не гледам потреба да расправам за семантика, исто.