Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не дека е некаква политика против нашето име. 
Американците многу не се замараат со географија. Само отвараат Википедија, а таму кај место на раѓање на Антиќ пишува: Скопје, Југославија, бидејќи кога се родил Перо Скопје и било дел од Југославија.Не дека е некаква политика против нашето име.
![]()
Знам дека не е ама не е лошо некој да им спомне.

Секоја екипа има свој пренос. Ова е од преносот на Хјустон. Да беше од оној на Атланта сигурно ќе пишуваше Македонија.![]()
Дерон е преценет, за споредба Дерон сезонава 15.6 и 6.8 асистенции и 40.3% шут од поле со Колисон 15.6 и 6.1 со боље шут 43.4 % башка Колисон е каде каде помалку платен. Ако го вклучат некако и Пламли во договорот ајде ќе помине некако, вака meh... Не знам која им е логиката да идат по плеј пак (ајде за Рондо ок разбирливо) од глупост во глупост влагаат ме потсеќаат на Малуфите и Џорџ питри и нивните потези да заштедат пари, ја би засукал ракавите Џош Смит по секоја цена пошто мислам дека совршено ќе се уклопи. Или да идат по шутер пошто „ѕвезди“ ко Меклимор и Стаускас што блескаат еднаш у четири утакмици на никој не му требаат.[DOUBLEPOST=1419192741][/DOUBLEPOST]Данило Галинари го скинал менискусот и ќе мора на операција, колку нема среќа детево то чудо едно...
Иначе се шушка дека се пече трејд за Дерон у Кингс, утре задутре ќе има појќе инфо
http://www.forbes.com/sites/aliciajessop/2012/06/28/the-structure-of-nba-rookie-contracts/Дечки, какви се правилата кога потпишуваш руки договор со некој играч? Колку можеш највеќе да го платиш и на колку години?

Its the old same Rudy from Memphis trust me. Should work. Истото се викаше и за комбинацијата со Казнс али ја коа зборев никој не слушаше.Џош Смит во тим со Руди Геј?![]()
Its the old same Rudy from Memphis trust me. Should work. Истото се викаше и за комбинацијата со Казнс али ја коа зборев никој не слушаше.
Не, грешка е во клупата и дел од стартерите со исклучок на Томпсон кој што игра D. И ја не би го земал Смит нормално, али од све што се шушка би бил најдобар потег. „Now it appears they're in search of yet another star, this time at Point Guard. With Rajon Rondo gone to the Dallas Mavericks this past week, Sacramento has moved on to Deron Williams.“ Deron Williams a star? C'mon bro.Подалеку од играчи како Руди Геј и Џош Смит. Ова што го прави Сакраменто нема да им донесе никаков успех.