мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 20.852
- Поени од реакции
- 26.316
Не мора да ти биди уклучен , само да не ти биди ладна водатаTie protecni boljeri ne se opasni po zivot? koga se tusiras mora da ti bide uklucen celo vreme taka?
.Јас го имам веќе скоро 30 години и го работиме уклучен. Ете уште сме здрави и живи.[DOUBLEPOST=1419157156][/DOUBLEPOST]
Едно време јас се заинтересирав , ама некако скапи ми се видоја. Нова технологија, нека падни цената малце . А колку што гледав има логика да бидат поприлично штедливи во поглед на класичните плотни.[DOUBLEPOST=1419157307][/DOUBLEPOST]Инаку, да не видел некој некаде нешто како решо со загревање на принцип на индукција? Ама баш решо или така нешто помало, не зборуваме за цела плотна/шпорет.
Мислам дека врска нема каква е водата. Нема кај него што да се наталожи. Само кога се купува да се обрни внимание на мембраната од склопката. Таа треба да има можност да се замени пошто со тек на време се кини. Дали од песок во водата , дали од друго небитно. Порано или покасно ке се скини, па ако нема опција да се смени толку од бољерот.Проточните бољери имаат економска логика (во споредба со класичните). Но што правиме со тврдата вода во Скопје, богата со калциум и магнезиум?
На пар пријатели/колеги им се имаат расипано проточни бољери после 4-5 години користење.
Последно уредено: