Секс школо

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
каде може да купам вијагра дали за истата треба рецепт од лекар или може да се купи на привато од аптека ми треба за дечкото а нему му е срам
Пушти му ја LIsa Ann пред секс ке му пркне како печурка , и после ти фати се за работа

Има некој користено ваков спреј? :D онака прашувам дали има ефект.

Guaranteed-Peineili-brand-Sex-time-delay-Sprays-15mL-pcs-up-to-60-mins-delay-Sex-products.jpg

Да, не користам вакви работи онака од радозналост прашувам дали има ефект. Гледам го има по огласи и на алиекспрес за 10 евра.
Земи пробај бе што има врска, нарачај.. Ваљда нема да се запалиш.:pos:

машко сум овие денови ке ми биди првиот секс дали ке ме боли многу или нема да боли ?

машко сум овие денови ке ми биди првиот секс дали ке ме боли многу или нема да боли ?

Викаат ако се издепилираш и ако се мацниш со вазелин немало многу да те боли :anco:

Бутај друже и не се сеќирај :)[DOUBLEPOST=1419434626][/DOUBLEPOST]И пазете по тоа екскурзиите што правите а за другарот во претходниот пост од болка не се сеќирај од ова сеќирај се и не земај кондоми ала тракторски гуми екстра сејф нема лезет.
СЛУЧАЈОТ КОЈ ГО ШОКИРАШЕ РЕГИОНОТ: Еве што се случило со седумте девојчиња кои забремениле на школска екскурзија!

Јас сум била само со еден преднего и ми е срам да му кажам дека ми е втор и му кажав дека ми е четврт :(
lol, pa povekje ke te ceni ako mu kazes deka ti e 2 otkolku 4[DOUBLEPOST=1420224100][/DOUBLEPOST]
Бегајте бе таму сексуален развој ќе ми следат они:oops:
[DOUBLEPOST=1420224351][/DOUBLEPOST]
Што мислите, ја разбираат ли момците енергијата на девојката после секс/оргазам? ;)
Со еден мој другар дебатиравме, и вика не можам да ви ја разберам. Нормално зависи и во кој дел од денот/вечерта е дешавката, ама момците обично сакаат да продолжат со релаксација, заспивање, а ние девојките можеме за работа да се фатиме :D
па после секс фати се за работа, исчисти, испери, направи вечера, усисивај ....

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom