Zdravo,
Zemav malo kutre bullmastif 2 meseca.Koja od hranite vo nasive pet shopovi e ok.Vo fauna mi predlozija Natural Trainer maxi isto taka se mislam za Brit care junior large breed.
Za Nova foods nekoi luge mi rekoa deka varira so kvalitet pa zato se mislam so sto da pocnam.
Сакаш квалитетна храна тогаш готви дома, сакаш да раниш дехидрат не читај име и не гледај цена се зависи од тоа како кучето ќе ти ја прифати.
Од дехидративе пример јас давам брит ама не ми го јадат мн мн на вкус/мирис знам мн кучиња што не хо сакаат ама дава задоволителни резултати. Ројал незнам зашто моиве не ја ни помитисуваат, пурина не ми вадеше баш добри резултати нит ја јадеа нит па имаа добра столица. Затоа па на готвено кога ми се се пресреќни и супер весели, игриви и столицата минимална.
Расчитај убаво по страниве секој втор пост е земав куче препорачај храна ама у глобала скоро сите го пишуваме ова што ти го пишав. Или земи и храни го со квалитетно домашно зготвено или најди дехидрат што ќе ти одговара на миленикот не го гледај името што го пишува на пакувањето.
Sent from my Nexus 7