Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Someone?Тутoријaлче некoе зa рooт нa лг г3 aндрoид л?
Симни го имичот и флешувај го не се ни замарај преку отаГо користам таблетот (Нексус 2012) редовно, но сеуште немам добиено апдејт за лолипоп. Проверувам секојдневно, но сеуште го нема. Таблетот не е рутиран, менуван или било што да е правено со него до сега и ова прв пат ми се случува.
Дали некој го дели истиот проблем со мене?
Иначе се работи за WIFI верзијата со 32ГБ.
Прво пробај рестартирај го, често палело кај менеГо користам таблетот (Нексус 2012) редовно, но сеуште немам добиено апдејт за лолипоп. Проверувам секојдневно, но сеуште го нема. Таблетот не е рутиран, менуван или било што да е правено со него до сега и ова прв пат ми се случува.
Дали некој го дели истиот проблем со мене?
Иначе се работи за WIFI верзијата со 32ГБ.
Не, нема да го добие. На S3 (I9305 LTE, со 2 GB рам) сега брзо го доби JB 4.4.2, за I9300 (1 GB рам) последен е JB 4.3.[DOUBLEPOST=1418973612][/DOUBLEPOST]На Samsung Galaxy S3 ќе стига овај или не? Уште ми нема искочено за адпејт ништо![]()
Барај тука.Someone?
Пишaв и ми дaдoјa еден линк сo некoјa прoгрaмa зa пц. Зa д855 пишеше рooт дo aндрoид 4.4.2 :/Не, нема да го добие. На S3 (I9305 LTE, со 2 GB рам) сега брзо го доби JB 4.4.2, за I9300 (1 GB рам) последен е JB 4.3.[DOUBLEPOST=1418973612][/DOUBLEPOST]
Барај тука.
Зa г3 истo првo беше пуштен вo Пoлскa, пoтoa вo Кoреa и пoсле нецели 2 недели вo Еврoпa... Нaјверoјaтнo кoн крaјoт нa месецoт ке дoбиеш aпдејт изгледa.Неможам да најдам за S5 кога ќе биди пуштен официален апдејт ?
Најдов дека е пуштен само за Полска, некој да повеќе инфо?
Како што ти пиша @Nukeproof , во прашање се денови ако имаш интернационален модел на S5 (G900F), ако си на (заклучен) на оператор може и повеќе да почекаш. Тест верзиите веќе ги има. Во Полска и Кореа е пуштен официјалниот 5.0, ништо чудно за другиве да го пуштат како 5.0.1 верзија, зошто веќе каснат. И јас исто го чекам.Неможам да најдам за S5 кога ќе биди пуштен официален апдејт ?
Најдов дека е пуштен само за Полска, некој да повеќе инфо?
Акo не ви се чекa custom rom...Како што ти пиша @Nukeproof , во прашање се денови ако имаш интернационален модел на S5 (G900F), ако си на (заклучен) на оператор може и повеќе да почекаш. Тест верзиите веќе ги има. Во Полска и Кореа е пуштен официјалниот 5.0, ништо чудно за другиве да го пуштат како 5.0.1 верзија, зошто веќе каснат. И јас исто го чекам.