INDIJANEC123
Женкар, Илуватар
Која е смеѓа за неа ќе гласам?[DOUBLEPOST=1418933729][/DOUBLEPOST]Сега ги видов сликите на првата страна, има има конкуренција тоа значи таа што ќе ја сонувам вечерва таа ќе биде 

Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има и такви али без календарJas mislam forumdzikive da napraat po eden kalendar so 12 fotografii i da vi pustat po pp, taman pomirni ke bidete, sho vikate?
Ова заебанција некоја или сериозен си? Кај мене се прикажуваат сите без проблемЕве почна и медиумскиот мрак. Рестрикции и селективност во информирањето. Вакво нешто нема ни во Македонија.
Прегледај го приврзокот 109717
#pravda #za #bebush
Toj другиот Гарфилд шо го спомна @Agda Beata е @Divider и @Rokko
Да не дојде до недоразбирање, не сум јас. Мене ми е со мајмунче никот, имаше друг без.
Продолжете со дискусија.![]()
Не ми ги покажуваше тогаш сликите на коцка и бебуш. Али постот беше на шала.Ова заебанција некоја или сериозен си? Кај мене се прикажуваат сите без проблем
Фотките се прикачени директ на форум, нема причина зошто да не се прикажат...
Сериозен е, неколку слики не се појавуваа (освен ако не го цитираш постот) ја ова го пишав уште на втора страна ама ме игнорираат како студентски протестОва заебанција некоја или сериозен си? Кај мене се прикажуваат сите без проблем
Фотките се прикачени директ на форум, нема причина зошто да не се прикажат...
Isto ko na evorvizija da si!Кои драми човече![]()
Не му ја секирај, морален победник си, иако е очигледен поразот ние фановите те подржуваме.Аххх што не ми работи добро штабот, иначе мамата, прва ќе бев![]()
Ех, тука е понеизвесно. Може ќе има уште една тура гласање, ако и се видат малку гласа на ОлимпијаIsto ko na evorvizija da si!