Џ
Џонтра Волта
Гостин
Па што си избегала одма, ќе сум гласал и за тебе.Не, у минус бев.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па што си избегала одма, ќе сум гласал и за тебе.Не, у минус бев.![]()
Нејќат пеер маживе жени со брк изгледа. Не знам од која друга причина не би не гласале мене и @коцка .Смеј си се под брк и ич да не ти чуе
Ми го разубави денотПа што си избегала одма, ќе сум гласал и за тебе.![]()
не праќаш слики по пп ? ај една скајп сесија и го имаш мојот плус 10 гласои, плус од пустец ќе увеземеВрска немаат што губат, ќе плачат на крај ќе видиш![]()
Кој вика дека не праќам??? Е сеа за инат не ви праќам!не праќаш слики по пп ? ај една скајп сесија и го имаш мојот плус 10 гласои, плус од пустец ќе увеземе![]()
не поштуваат добар брк , превише оштро влакно имаш. Поише сакаат @wot кончита стајл пубични влакна на фаца.[DOUBLEPOST=1418929047][/DOUBLEPOST]Нејќат пеер маживе жени со брк изгледа. Не знам од која друга причина не би не гласале мене и @коцка .
Ми го разубави денот![]()
ти поштуем брк али џабе и да праќаш наредена е работата за победничката, ја не примав кладби за воа гласување.Кој вика дека не праќам??? Е сеа за инат не ви праќам!
А да играше и другарка ти,И јас сум #bebush!
Т.е. бев пред 20 години ама нема везе.![]()
Ја сум му секад прв избор, крв вода не бидуваА да играше и другарка ти,
И јас сум #Не_сум_Џинџер
Шкорпион на пример би бил,
И јас сум #Jagod4e![]()
Дури ни он не те гласал...... дека секад си му прв избор нели.Ја сум му секад прв избор, крв вода не бидува![]()
Мисли си дека не ме гласалДури ни он не те гласал...... дека секад си му прв избор нели.![]()
На мене требаше да ми кажеш бе.Со брк, со брада, со се ја сакам, дури и со бањарка.![]()
Odma ke go zakacam nad friziderot do mojot fejvorit goblen (kosovska devojka na boiste)Jas mislam forumdzikive da napraat po eden kalendar so 12 fotografii i da vi pustat po pp, taman pomirni ke bidete, sho vikate?