- Член од
- 17 јануари 2009
- Мислења
- 703
- Поени од реакции
- 703
Кај мене излага во Општи муабети, не знам што е проблемот кај тебе.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај мене излага во Општи муабети, не знам што е проблемот кај тебе.
Da bideme iskreni ovaj Grb e ednonacionalen inace ke imase Orel ili slicno na nego. Se soglasuvat site deka Makedonija treba da ima Makedonski Grb. Grujo od toa sto jas mozam da ocenam go kupi Ali Ahmeti duri ovoj izgleda potpishal nesto kako garancija deka ke glasa za Noviot Grb. Negovite od DUI sega na golemo go plukat bas radi toa. Vo megjuvreme se Kazuva vo Mediumite kako bajagi Lavot bil Albanski simbol i drugi gluposti za da se spreci nekakov Revolt kaj Albanskoto naselenie. Grbot e resena rabota i ke bide izglasen vo sobranieto. Prasanje e sto dobil Ahmeti od Grujo za vozvrat? Da bese nekakov politicki dogovot ke znae i drugite od DUI ama ovie se bunat.
Еве зашто сум за сребрениот волк на ематија да биде наш симбол.
![]()
^Бојата на лавот е доволна за да грбот се рзликува од партискиот амблем на дпмне. За подгрбавеноста, опашката, круната... да не прајме ни муабет. Ако црвениот лав бил македонскиот, испаѓа дека оваа партија го користи бугарскиот лав на амблемот.
Ѕвездата од Вергина е грчки симбол.
Македонците со словенско потекло никогаш не го користеле и не го знаеле тој симбол. Ниту пак некогаш се идентификувале со него.
^Бојата на лавот е доволна за да грбот се рзликува од партискиот амблем на дпмне. За подгрбавеноста, опашката, круната... да не прајме ни муабет. Ако црвениот лав бил македонскиот, испаѓа дека оваа партија го користи бугарскиот лав на амблемот.
Ѕвездата од Вергина е грчки симбол.
Македонците со словенско потекло никогаш не го користеле и не го знаеле тој симбол. Ниту пак некогаш се идентификувале со него.