Најубава форумџика за 2014 [ГЛАСАЊЕ]

И фрлив мерак на?

• Вкупно гласачи
    367
  • Гласањето е завршено на .
Оф мори мајко. Ме нема 24 саати и еден тон драми :pos:
Тие што гласале пак за мене :backa: за верноста.
Тие што смениле глас сеа идат на црна листа и НА што ќе влезат во Америка :kezec:
@Шкорпион мењај си планови :icon_lol:

But ... but ... :place:

Овој пат на беб и требаше помош .... Знаеш дека првиот глас е највреден. Тој се памти, ко првата љубов :backa:.

Овој пат на беб и требаше помош .... Знаеш дека првиот глас е највреден. Тој се памти, ко првата љубов :backa:

Ај ти простувам:backa:. Јебига лесна сум :icon_lol:

Moже слободно да се тргне мојата шоља, ова слика де. :X3:
Сега нема потреба од неа :)
И сега ја за кој да гласам? :(

Ајдееее жени, давам глас за слика од цицки по ПП. :цицки:
Ако пристигнат повеќе слики, гласот ќе оди за онаа чија слика ќе биде изберена за најдобра од страна на стручната жири комисија - јас и @Samurai Jack .

За социопатка, бар да беше социопатка19... :3
Не сум ни 21 ако мислиш за години :D (али имам детска фаца)
Шо се секираш Ендру, годините се само бројка :icon_lol:

Не сум ни 21 ако мислиш за години :D (али имам детска фаца)
Шо се секираш Ендру, годините се само бројка :icon_lol:
Чекај малку. За да стигниш до @Andrew треба да поминиш неколку интервјуа и комисии. Вакво златно дете не го даваме на било кој. Башка и ников ти е сомнителен...

Овој пат на беб и требаше помош .... Знаеш дека првиот глас е највреден. Тој се памти, ко првата љубов :backa:.

Помош за што? За избор на убавица НА ФОРУМ каде очигледно се регрутираат гласачи? Тогаш што ќе ти е титула кога не е валидна?

И после маживе се жалеа дека темава не била активна. А замислете што ќе се случеше 50 натпреварувачки да имаше. Покољ!

Жени!

Помош за што? За избор на убавица НА ФОРУМ каде очигледно се регрутираат гласачи? Тогаш што ќе ти е титула кога не е валидна?

Првиот пат не беше регрутација. Ни за првата типка за која гласав а не беше ни после за другава. Си гласав фино лепо за кого мислев дека мојот глас заслужува да иде, со оглед на тоа што особата за која збориме уживаше доволно подршка и така и така, па првиот пат отиде таму каде сметав дека е праведно да иде по моја проценка. Кога видов после дека фатија сите да се зезаат, други пресериозно да го сфаќаат ова решив и јас да играм курташак па кога можат едни да се групираат у подршка за една страна можам и јас во друга :).

Форумот отсекогаш бил такво место. Мажите не се поарни ич. Само мааните во различни времиња си ги покажуваат.

Поради притисоци од власта, принудена сум да испратам апел до 8-те члена кои гласаа за мене во првиот круг, да ја гласаат Олимпија. Фала, пријатно, јас си ја извршив мојата должност. Се гледаме на следните избори.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom