Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
i sigurno ne igram 1x za 1.10 koef i da ja molam kajgana da go fatam tiketot, deka razbirate vie sekoj vikend Dortmund ja pisite i kukate tuka kako v crkva da ste

Немaв фaтенo клaдиoницa дoooлгo време и шo ми текнa пoјдoв сo девoјкa ми зaеднo, среќa дa ми држелa :pos:. Пишувaм 10 тикети, нејзе јa фaќa нервoзa шo ме глеa, зимa пишувa еден тикет и guess what? Јa пaѓaм нa сите oнa фaќa :pos:. Пoсле тoa ми беше срaм дa и кaжaм декa сум вклaдилницa, ме утепa oд реметење.
НАРАВOУЧЕНИЕ: Штo ѓaвoл немoже, женa мoже :цицки:

Пред неколку недели отидов до кладилница заедно со женската и јас нервозен онака се мислев шо да пишам,додека таа лабаво со 20 денари си пиша 5-6 утакмици за 8000 и само Сампдорија ја падна со Наполи ја имаше 1..а нема познавање за ниту една од екипите туку онака по имиња си ги пиша..коефициент испод 2.9 немаше на ливчето,а за пофалба беше тоа што ја пиша Днипро со Металист X2(по логика дека во украина има војна) и коефициентот беше 3:pos:..и 1-1 заврше

Најди ми еден пост кај што имам пишано магијо дај ми ја оваа или онаа. Не се замарам со магии и глупости. А ти солиш памет ПОСЛЕ секоја утакмица овде, демек како сме можеле да ја играме таа и таа утакмица. Откако ќе завршат и мене ми е лесно да коментирам.
ne te posociv tebe, poketo tuka se zimi kajgi, solam pamet posle utakmica i pred utakmica koga kako zavisi kolku sum raspolozena da komentiram[DOUBLEPOST=1418856747][/DOUBLEPOST]
ne te posociv tebe, poketo tuka se zimi kajgi, solam pamet posle utakmica i pred utakmica koga kako zavisi kolku sum raspolozena da komentiram
ti sekoj vikend Dortmund ja brkas na 1.45 keof. ete masko si poke razbiras

ne te posociv tebe, poketo tuka se zimi kajgi, solam pamet posle utakmica i pred utakmica koga kako zavisi kolku sum raspolozena da komentiram[DOUBLEPOST=1418856747][/DOUBLEPOST]
ti sekoj vikend Dortmund ja brkas na 1.45 keof. ete masko si poke razbiras
Не ја бркам, само се заебавам. Глеј ги смајлињата што ги ставам кога ќе пишам Дортмунд алл ин...
Се откажав од нив уште со Келн кога изгубија на гости.

Не ја бркам, само се заебавам. Глеј ги смајлињата што ги ставам кога ќе пишам Дортмунд алл ин...
ne lazi
pisi ja x2 vikendot so verder igrat :ROFLMAO:[DOUBLEPOST=1418857009][/DOUBLEPOST]
Едино женско имаме во темава и нејзе ќе ја избркате :icon_lol:
kazi mu be :)

ne lazi

pisi ja x2 vikendot so verder igrat :ROFLMAO:[DOUBLEPOST=1418857009][/DOUBLEPOST]
kazi mu be :)
т2 ќе ја играм, Вердер се куртони во одбрана.

Едит: Пардон, кондоми се во одбрана, да бидам културен. :oeoeoe:

ubo si fakase martin sportska, od ko pocna da objavuva tuka se to maler go prati, @martin_92 ne objavuvaj poke utakmici ima ukori tuka zaradi niv ne mozis da fatis :D

Furioznom serijom 22:0 u narednih šest minuta Partizan NIS je otišao na 30 razlike
Море мрш да ви ебам рѓите неписмени.

Најди ми еден пост кај што имам пишано магијо .
MamNu11.png

:D

Види го овој што барал. Купи си живот бе. :D
Стварно никад не пишувам за магии, ова е заебанција. :D

Ај више коа ме рчнавте... МАГИЈО утре да фатам за да ги искинам викендов. :angel:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom