Женски гради

Важна е големината на цицката и те како , немора да е тетка цица , али да не е ни со црешки , па да ми дојде желба сам себе да се задрапам :D
Значи средна големина на цицка , мх

Цицки ти се права ствар. Шо поголеми , то поинтересно.
Еве сакам да посветам една песничка за цицките.
Уживајте.

sg4uo5.png

Нема кој не сака добро обликувани, големи женски гради да бидеме реални. Тоа е нештото покрај кое сакаш да се будиш насабајле, да заспиваш навечер и да поминуваш што е можно повеќе време. Градите сепак се генетски дар, кому како се посреќило. Али тоа колку една девојка зрачи со сексуална енергија дефинитивно не е пресудно поради големината на градите, јас викам добри гради можат да ти ги исполнат рацете, но добра девојка ке ти ја исполни душата. Со самодовербата, убавината во свое тело може да се достигне врвот во сексот наспроти кукањето и срамењето поради мали гради.
Сакам да кажам у кратки црти: Девојки, сакајте се себеси, искористете ја вашата сексуална моќ, вашата фантазија, убавината позади вашата насмевка и сјајот во вашите очи кога го гледате партнерот. Тоа е нешто што еден маж сака да го види кај својата девојка.

искрено жена без цицка не е жена шо ке се лажеме
за мене тамански е да наполни рака, исто поштувам и големи цицки ама ако идат заедно со тенок струк у спротивно јок

Сакаш да кажеш жена без цицки не е жена за тебе?

dara-bubamara-grudi.jpg

Дара Бубамара...Би и го втерал меѓу цицки како комбајн у жетва..
страшно братееее штета што е мажена има деца , оваа е врвот, али колку се природни сеа не се глеа баш баш.....[DOUBLEPOST=1418741871][/DOUBLEPOST]ипак природни биле доле убаво се глеа:facepalm: :facepalm: :facepalm:

dara-bubamara-radojka-adzic-julij-2014-5.jpg

страшно братееее штета што е мажена има деца , оваа е врвот, али колку се природни сеа не се глеа баш баш.....[DOUBLEPOST=1418741871][/DOUBLEPOST]ипак природни биле доле убаво се глеа:facepalm: :facepalm: :facepalm:

dara-bubamara-radojka-adzic-julij-2014-5.jpg

природни колку косата на вејн руни

Да ви кажам право, мене ми е битна женската како целина, не ги гледам жените само заради цицки или газе. Сакам убава или симпатична женска што не е ЕПТЕН слаба или пак дебела, некоја златна средина.
Секоја женска има газе кога ја работиш одзади, и какви и се цицињата ама баш ич не ми е гајле. А башка и не сакам ептен големи цицки, особено не бабачко силикони. Носи ми се с очију и ти и и твоје силиконе. Послатко цице од природно здравје ;;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom