Џони Вајсмилер
Don't share my food
1:1 заврши ?))))
Sent from my iPhone using Tapatalk
0-5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1:1 заврши ?))))
Sent from my iPhone using Tapatalk
Пример Порто,Дортмунд,Наполи ...Тие местенки шo ги збoрите, клубoвите и игрaчите oбичнo oд пoнепoпулaрните лиги си ги мистaт зa нив и ги игрaaт вo клaдилницa, директнo или индиректнo aмa тие зa нaс кoцкaрите не се прoблем. Прoблем е кoгa изрaзит фaвoрит кoј се нaoѓa нa 90% oд тикетите нaмернo ќе киксне зa oдреденa сумa oд нaјмoќните клaдилници. Тoa нaс кoцкaрите ни гo ебе бизнисoт, a кaкo штo мoже дa приметите се случувa се пoчестo.
Интер 2ка?
Ермис т21+ 1,58 Ова е value,на домакинот дале голем коеф.пошто е "име" а еден друг се на табела и серија победи има Ермис
Варезе т21+ 1.53
За колку планираш ти да ги пуштиш ?Ермис т21+ 1,58 Ова е value,на домакинот дале голем коеф.пошто е "име" а еден друг се на табела и серија победи има Ермис
Варезе т21+ 1.53
Не би ја играл Ла Коруња 0-3 гола за тој коеф.Интер е најлоша и најнепредвидлива екипа за кладење шо постои, и тоа не само оваа сезона туку општо..мене искрено како фан и пари да ми даваат не би ја играл бидејќи со Интер се е можно...
Евертон-1
Норвешка-1
Ла Коруња-0-3 гола
Емполи-1X
Па немам многу пари,плата им дадов на овие од моцарт вчераЗа колку планираш ти да ги пуштиш ?
Џабе праите муабет за местени утакмици, Ставро убаво ни ги отвараше очите дека најголеми шанси да бидеш во ќар се само сингл а не со еден куп утакмици на тикет од која шансите дека нема никоја да те зафркне се мали. Е сега играњето сингл се коси малце со финансиите на просечниот Македонец и тоа што немаме трпение да почнеме со малку па постепено да зголемуваме банка. Чист пример само до кај мене последниве денови откако почнав да читам повеќе информации за повреди, форма итн да имав да ги уплатам како Ставро со по 200е на секоја сингл вака ќе беше..
Понеделник - (Петролул X фатена) +760e
Вторник - (Сити, Челзи X промашени) -400e
Четврток (5/5 фатив) +1490е
Сабота (3/4 фатени) +570е
Недела (Бешикташ и Бриж фатени, Марсеј промашена) +290е
*во сумите погоре се одбиени уплатите и се пресметани добивките/загубите само на утакмиците што ги пишував во темава
Или вкупно профит со се минусот во Вторникот ќе испадне 2700е во плус за неколку дена, да не напоменувам и дека Јувентус - Самдорија ја планирав за X и ја пишав на еден сајт за типување само што беше рано па не стигнав да ја пишам тука и уплатам во кладилница. Сумите погоре се пишани според тоа што Ставро (најверојатно) уплаќа а ние можеме и со доста помали уплати.