Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Би сакала такво цедалче да најдам, за привезок ако треба и ќе доставам :)
Во Веро Џамбо на одморалиштето меѓу ескалаторите има тезга за чаеви, тука имаш вакви цедалки

Нешто вака дали може да се најде во Скопје? :)
И јас барам вакво веќе некое време и го видов тоа во Веро, беше 300 или 350 денари. Ако не ти е многу итно порачај си од Ebay или Aliexpress, се вика tea infuser и можеш да го најдеш за долар ипол.

И јас барам вакво веќе некое време и го видов тоа во Веро, беше 300 или 350 денари. Ако не ти е многу итно порачај си од Ebay или Aliexpress, се вика tea infuser и можеш да го најдеш за долар ипол.
Да да баш ја разгледував и таа опција, подобра би била :) Фала ви :)

High-Quality-Famous-Brand-Men-Fashion-red-and-black-plaid-shirt-men-Long-sleeve-Checked-Shirts.jpg

Ваква кошула ама иста, само без тоа како закрпено на ракавите.

Каде може да се најде козметички несесер ама така поголем? Материјал на изработка небитен.

Што автобуси идат од кај поштата, па преку гоце делчев мостот до кај факултети?

каде може да купам вијагра дали за истата треба рецепт од лекар или може да се купи на привато од аптека ми треба за дечкото а нему му е срам

Каде можам да најдам шишарки во Скопје? Во парк нема такви ко што сакам, на Водно некој да приметил/собирал? Зборам за онака троа поголемки...

Да се продаваат негде?

За украси ми требаат.

Каде можам да најдам шишарки во Скопје? Во парк нема такви ко што сакам, на Водно некој да приметил/собирал? Зборам за онака троа поголемки...

Да се продаваат негде?

За украси ми требаат.
Imase vo Jumbo pred nedela dena bash vidov na dolniot kat kaj novogodisnite ukrasi bea spakuvani vo vrekicka. Onakvi standardni bea i mozea da se obojuvaat i sl. Odi i prasaj si kade se, se nadevam ima uste.

Да не знаете слободна викендица некаде како Берово , Маврово?

^
Имаше некоја веб страна за Берово, ама не ми текнува како беше. Пиши на гугл викендици Берово, ваљда ќе ти излезе. Ги имаше таму најголем број од вилите и викендиците горе на езеро што се. Има доста избор. Ја ти ја препорачувам Чиплакова колиба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom