- Член од
- 7 октомври 2014
- Мислења
- 15
- Поени од реакции
- 24
Би сакала такво цедалче да најдам, за привезок ако треба и ќе доставамЦедалката ја бараш или привезоците, или се' комплет?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Би сакала такво цедалче да најдам, за привезок ако треба и ќе доставамЦедалката ја бараш или привезоците, или се' комплет?
Во Веро Џамбо на одморалиштето меѓу ескалаторите има тезга за чаеви, тука имаш вакви цедалкиБи сакала такво цедалче да најдам, за привезок ако треба и ќе доставам![]()
Си ме претркалВо Веро Џамбо на одморалиштето меѓу ескалаторите има тезга за чаеви, тука имаш вакви цедалки
И јас барам вакво веќе некое време и го видов тоа во Веро, беше 300 или 350 денари. Ако не ти е многу итно порачај си од Ebay или Aliexpress, се вика tea infuser и можеш да го најдеш за долар ипол.Нешто вака дали може да се најде во Скопје?![]()
Да да баш ја разгледував и таа опција, подобра би билаИ јас барам вакво веќе некое време и го видов тоа во Веро, беше 300 или 350 денари. Ако не ти е многу итно порачај си од Ebay или Aliexpress, се вика tea infuser и можеш да го најдеш за долар ипол.
2 12 19Што автобуси идат од кај поштата, па преку гоце делчев мостот до кај факултети?
Imase vo Jumbo pred nedela dena bash vidov na dolniot kat kaj novogodisnite ukrasi bea spakuvani vo vrekicka. Onakvi standardni bea i mozea da se obojuvaat i sl. Odi i prasaj si kade se, se nadevam ima uste.Каде можам да најдам шишарки во Скопје? Во парк нема такви ко што сакам, на Водно некој да приметил/собирал? Зборам за онака троа поголемки...
Да се продаваат негде?
За украси ми требаат.
Дали негде печатат дизајн на перничиња? Како ова на пример:
http://gifts.redenvelope.com/gifts/...&prid=rbseogu&viewpos=11&trackingpgroup=rabsl