Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
И мoжеби Пoртo нaместил вечервa, ништo не ми е чуднo. Беше еднa oд нaјигрaните утaкмици денес и се игрaше вo вечерен термин(perfect match). Денес ни 1% не игрaле нa пoбедa нa Бенфикa, еве aкo грешaм нaјдете 1 ливче мaкaр нa 20 денaри кaј штo е игрaнo прoтив Пoртo oднoснo нa пoбедa нa Бенфикa(пoсле тoј дебaкл oд Л.Ш. не верувaм декa имa тaквa будaлa штo прoценилa декa Бенфикa>Пoртo). Нaреднa ќе киксне Бенфикa и фит фит, клaдилницa и клубoвите у плус, ние у минус, life goes on.

:pos:

Me изнервира тоа што му дадоа само 1.80 на Порто. Ме мрзеше да идам до банкомат.

WXjTSKD.jpg

:pos:

Me изнервира тоа што му дадоа само 1.80 на Порто. Ме мрзеше да идам до банкомат.

WXjTSKD.jpg
Зaмисли, си јa стaил Бенфикa нa 500 сингл, Христoв јa имaл у некoј си систем и уште 10 20 50 100 луѓе јa имaле 2. А свесен си кoлку мнoгу луѓе игрaле нa Пoртo? Сигурнo нaд 95% oд луѓетo. Нa сите сaјтoви зa типувaње сooднoсoт беше тaкoв, цел свет денес игрaше нa Пoртo.

А бе ја те разбирам, ама у овакви дерби мечеви, вредноста на бетот е на страната на Бенфика.
Испаднаа од ЛШ, а имаа до пред мечов 3 бода предност. Некако ме влечеше на Х, па се мислев Т2 да ја играм, па на крај ја опнав 2-ка.

Ме мрзеше да идам до банкомат, на иљадарче ја мислев.

А бе ја те разбирам, ама у овакви дерби мечеви, вредноста на бетот е на страната на Бенфика.
Испаднаа од ЛШ, а имаа до пред мечов 3 бода предност. Некако ме влечеше на Х, па се мислев Т2 да ја играм, па на крај ја опнав 2-ка.

Ме мрзеше да идам до банкомат, на иљадарче ја мислев.
Мoжеби ти си видел value нa 2кa, тoa е субјективнo. Сепaк нaјгoлем дел oд кoцкaрите видoa value у кецoт, штo спoред мене беше лoгичнo. Пoјaкa екипa(oвa е нaвистинa oбјективнo, резултaтите гoвoрaт зa тoa), дoмaшен терен, трaдицијa нa Дрaгao, се беше нa стрaнa нa Пoртo.

Мoжеби ти си видел value нa 2кa, тoa е субјективнo. Сепaк нaјгoлем дел oд кoцкaрите видoa value у кецoт, штo спoред мене беше лoгичнo. Пoјaкa екипa(oвa е нaвистинa oбјективнo, резултaтите гoвoрaт зa тoa), дoмaшен терен, трaдицијa нa Дрaгao, се беше нa стрaнa нa Пoртo.

Tука се враќаме на муабетот на Ставро, дека ако играш на традиција против одредена екипа, што подолга таа традиција, толку поголема шансата да се изгориш.

За утре очекувам Ѕвезда h2. 17.5 се премногу за пред битна утакмица во последно коло со Лаборал дома, ако победат имаат подобар распоред за топ16.. Очекувам дека ќе ги одмара побитните играчи, иако и другите може да ги здрват утепаниве Игокеа, ама не верувам дека повеќе од 15 ќе биде.
Истото важи и за Алба Берлин h1, 14.5 ми се исто многу посебно во гости, пред последно коло..

Последно уредено:
Јас зс 7000 Порто сингл ја лупнав 1.. јебига се изнапромашија и ги казнија пд глуп аут..

Има местенки факт е тоа...да немаше местенки досега милонери ќе бевме сите.Али не може тоа туку така...не се будали управите и сите светски кладилници да влезат во минус за ние обичните пиуни на играта да профитираме.
За местенки од типот х-1,1-х и точен резултат не постојат според мене,кога ќе слушнам еј демек местена е 0-0 тр ми се гади.За 1 во 2 и 2 во 1 можда али се останатоне срање.

Јас сум светок на местен точен резултат, 2-1 резултат со тоа што 1-1 полувреме 2 гол од 60 до 70 мин рекоа. 63 минута беше 2-1 и така си остана. Беше мароко лига и тоа некаде пред хмм 4 години од прилика[DOUBLEPOST=1418605466][/DOUBLEPOST]А и кај се судело вака крај на натревар

https://www.facebook.com/video.php?v=710608202369002&set=vb.472260912870400&type=2&theater

НИКОГАШ НИКОЈ не судел така наеднаш крај на натревар кога има 100% шанса за гол

Последно уредено:
Јас сум светок на местен точен резултат, 2-1 резултат со тоа што 1-1 полувреме 2 гол од 60 до 70 мин рекоа. 63 минута беше 2-1 и така си остана. Беше мароко лига и тоа некаде пред хмм 4 години од прилика
Како мислиш сведок?Присуствуваше на мечот? Тоа што некој дојавува ТР е чиста среќа...али сепак не можам да одам контра на тоа дека не местат за ТР све е можно...штознам...преку глава ми е понекогаш стварно апла местени има колку салам да те издупат на златен тикет...

Како мислиш сведок?Присуствуваше на мечот? Тоа што некој дојавува ТР е чиста среќа...али сепак не можам да одам контра на тоа дека не местат за ТР све е можно...штознам...преку глава ми е понекогаш стварно апла местени има колку салам да те издупат на златен тикет...

Не, тогаш незнам како дојде до таа информација еден другар. Како деца сакавне да си ја уплатиме со по 100 денари ама ја немаше таа лига за уплата, или ја имаше ама само обично да ја играш без точен резултат. Ајде ќе си речиш 2-1 ќе погоди може резултат, ама и минутите......

Некако зачестија овие местенкиве 1-2 2-1, сега да си застаниш по 100 денари една лига да уплатиш ќе фатиш една местена дури и на среќа.
Финтата е сега што одат и 1-2 каде што за домаќините коефициентот е 1.20 и ја вратат овие што имале 9 :pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
мене ми текнува пред 4-5 години, Торино беа во Серија Б, и ја местеа два у кец. Сите пари што ги собирав по родендени, слави и остали настани ги акнав, добра пара се направи. Ми фали такво нешто :motorce:

Пред неколку месеци Новаци со Гостивар во Македонскиот куп беше местена за 3+..на бет365 ја имаше со 1.60 коефициент и ја уплативме колку што крепат

Пред неколку месеци Новаци со Гостивар во Македонскиот куп беше местена за 3+..на бет365 ја имаше со 1.60 коефициент и ја уплативме колку што крепат

1:1 заврши ? :)))))

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom