Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Џенова - Рома икс и Милан -Наполи икс. Џенова се во добра форма Рома се избедирани и изморени после испаѓањево, не исклучувам и да изгубат, ама пошто двознакот ми е мал на икс ќе си играм.
Милан Наполи ми е икс пошто играат ќоро против сакато и побитно им е да не изгубат на двете екипи и да се спасат од турбуленции и полемики, него да ризикуваат пораз.
ПСЖ да тепа и Цибона МЗТ - 1, дали на полувреме хендикеп или на крај не знам, ама 10 разлика не ми се гледаат недостижни. За овие две не елаборирам. : D
Може да се додаде и Манчестер 1 тука. Не гледам како Ливерпул може да ги загрози

Juventus gledam si vodi, jas tipuvav na Dzenova denes ama od prosta pricina ne vervam da si dozvoli Roma Juve da mu izbega 8 boda, bas sega koga otpadnaja od liga sampioni ke se skoncentrirat tamu, se e mozno ama koef. e soliden za 1x ne se izbegnuva

Cyprus B Kategoria
Olympiakos Nicosia -:- Digenis Oroklini
tip - 2/X [HT/FT]
odd - 15.00
овие се, од далеку се препознаваат..
http://www.flashscore.com/match/8YHDNVgi/#match-summary

стави куќа, земи две :)[DOUBLEPOST=1418560127][/DOUBLEPOST]
Juventus gledam si vodi, jas tipuvav na Dzenova denes ama od prosta pricina ne vervam da si dozvoli Roma Juve da mu izbega 8 boda, bas sega koga otpadnaja od liga sampioni ke se skoncentrirat tamu, se e mozno ama koef. e soliden za 1x ne se izbegnuva
38-32 = 8 бода???
Колку математика имаш? :D

Последно уредено од модератор:
Не е подобро да се играат германките т122.5+ ?
Jaka odbrana ima Crna Gora.
Ne mi se igra vaka.
T2 bi trebalo da e Loven so Fuchse.
A i Vesprem treba da odi nad 30,e sega da ne se dupat samo.

http://www.flashscore.com/match/rccqnawd/#h2h;overall
Иста песна и овде. Рома после тешкиот меч со Сити игра на гости кај Џенова која е само 1 место на табела под нив, која на домашен терен сезонава ги победи Милан Лацио и Јувентус и кладилнициве глеам отвориле со 1.95 на Рома. Овде реално би требало да има барем 2.25-2.3 на Рома. Џенова е солидна екипа, плус има прејако голманче.

По истата логика нека ми објасни некој зошто на Леверкузен коефициентот е 1.75 а на Минхенгладбах 5?..двете екипи имаат исто бодови(23) и се изедначени по квалитет и имаат комплетно ист скор на победи-нерешени-порази...овде коефициентите реално треба да бидат 2.40 со 2.70...ја пробав оваа X2 2.22 коеф во Златна К.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom