Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас па си реков си немаме со повлекување пријави.![]()
Гласајте за тие што ги нема, ќе ставаме цртки.
И немој уште некој да се пожалил дека фалат луѓе, прееска цел саат ѝ посветив на темава!![]()
Исак го познавам во живо се изменил бомбона се напраил иако и такво убавко плавко си беше.
Абе Николо го забораив еј. Николо си ја тргна сликата доброволно да го искодошам јас вака јавно. Значи каква насмевка има Николото, каква харизма, каков позитивен лик е два гласа за него од мене. Охридска убавина бе море, Охриѓани најубаи луѓе Шеј ево од Охрид, Џимеј па тоа е невидена убавина.
Можеш да гласаш за него без да кликаш само напомени го во пост. И нема да погрешиш енергијата која ја носи Николо е неодоливаго барав помеѓу сите и сум ужасно разочарананишто...треба да размислам за другиве чим ми го нема фаворитот
Можеш да гласаш за него без да кликаш само напомени го во пост. И нема да погрешиш енергијата која ја носи Николо е неодолива
и сеа го префалив и ќе ме банира од форум на недела дена![]()
И онака треба да почнеш да слушаш, без разлика на резултатите, join the clubП.П.С. Ако не добијам ниеден глас почнувам да слушам Синан или нешто слично со ломљење чаше, кафане итн...![]()