Најубав форумџија за 2014 [Гласање]

Му „фрлив око“ на:

• Вкупно гласачи
    177
  • Гласањето е завршено на .
Абе и @the_kop го нема.
Тачно дека дечкото употреби финтица коај ја постираше сликата, ама нема смисла да го изоставувате ради тоа :D

Абе и @the_kop го нема.
Тачно дека дечкото употреби финтица коај ја постираше сликата, ама нема смисла да го изоставувате ради тоа :D

Не беше ради "финтицата" него сам побарав да не бидам во анкетата, пред таа и да почни.

@Vespertine :kruna:
И не го кажувам ова многу често, али кратка коса ти стои многу боље :cool:
@Andrew беше во крајната битка ради очите :D
Има и други што влегоа во потесните кругови, ама ај да не набројувам :X3:

Гласам за @wоt , не дека е убав дека е једини со естроген на слика.

Иначе сите сте убави деца, освен Топче дека бил на TomorrowLand а ја не љубоморам .

:icon_lol:

Гласајте за тие што ги нема, ќе ставаме цртки. :D

И немој уште некој да се пожалил дека фалат луѓе, прееска цел саат ѝ посветив на темава! :pistoldz:

А где је печат? Расизмус. Зошто го нема Анчо? Човекот се жртвуваше и стави слика со покриен папок и без дињи, а го нема на Анкета.

Here are my votes :

1 point goes to Dragonborn122 and Шеј Лонг
2 points goes to Löwe and HristijanWR10
3 points goes to Acid and Samurai Jack
4 points goes to Zbesnat and Peja989
5 points goes to Vespertine and turvior
6 points goes to Andrew and парва
7 points goes to HoT IcE and Isak Keyten
8 points goes to КвикСилвер and K-O-R-U-N
9 points goes to c i t r o and Божино
10 points goes to wot and Hurin

12 points goest to Let3 and RickyLFC9

Исак го познавам во живо се изменил бомбона се напраил иако и такво убавко плавко си беше.

Абе Николо го забораив еј. Николо си ја тргна сликата доброволно да го искодошам јас вака јавно. Значи каква насмевка има Николото, каква харизма, каков позитивен лик е два гласа за него од мене. Охридска убавина бе море, Охриѓани најубаи луѓе Шеј ево од Охрид, Џимеј па тоа е невидена убавина.

го барав помеѓу сите и сум ужасно разочарана :( ништо...треба да размислам за другиве чим ми го нема фаворитот

го барав помеѓу сите и сум ужасно разочарана :( ништо...треба да размислам за другиве чим ми го нема фаворитот
Можеш да гласаш за него без да кликаш само напомени го во пост. И нема да погрешиш енергијата која ја носи Николо е неодолива :)

и сеа го префалив и ќе ме банира од форум на недела дена :D

Можеш да гласаш за него без да кликаш само напомени го во пост. И нема да погрешиш енергијата која ја носи Николо е неодолива :)

и сеа го префалив и ќе ме банира од форум на недела дена :D

Може и сите слики од форумов да ги извади, ја го иам и на фејс :P гласам за @нuкола ! Мој конечен одговор ;)

Фала Лејандра за убајте зборови ама едно не ме бендиса. Си ме искоментирала заедно со постарите фаци. Добро бе мајку му стара за толку стар личам, имам само 32 ипол :nesumjas:

П.С. Ти кај што гледаш сексуална енергија јас ко да гледам умор без енергија :cautious: :coffee:

П.П.С. Ако не добијам ниеден глас почнувам да слушам Синан или нешто слично со ломљење чаше, кафане итн... :LOL:

П.П.С. Ако не добијам ниеден глас почнувам да слушам Синан или нешто слично со ломљење чаше, кафане итн... :LOL:
И онака треба да почнеш да слушаш, без разлика на резултатите, join the club :)

Кајганава од увек имала убави мужи, браво дечки. Чоек да се забораи од плакнење очи.
Затоа ја си земав муж кајганџија :backa: После @Acid кој посекако го добива мојот глас за најубав, овде на анкетава гласам за @Vespertine му фали само да прошета на модна писта. Манекенска убаина(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom