Најубав форумџија за 2014 [Гласање]

Му „фрлив око“ на:

• Вкупно гласачи
    177
  • Гласањето е завршено на .
Иначе, сликата со која шо играм, со која шо агда ме пријавила ми е околу година ипол стара. Така да сеа сум остарен, збрчкан, мрсен, мнооогу подебел, по бела долна, бела, подзакината мајца тепам жени, косата ми е бела и немам коса. Немојте за мене таа млада невина убавина, поминаа тие времиња..

:sramezliv:

Лаже!
Секој втор ден го гледам, бонбона е :D

Сега не знам за кој да гласам да не оставам погрешен впечаток :/

Инаку ќе гласам откако ќе ја средите анкетата и листата со кандидати во постовите. Фалат луѓе.

Последно уредено:
Сеа не знам за кој да гладам да не оставам погрешен впечаток :/

Инаку ќе гласам откако ќе ја средите анкетата и листата со кандидати во постовите. Фалат луѓе.

Те охрабрувам да се приклучиш на изборот. (y)

Те охрабрувам да се приклучиш на изборот. (y)

Не сум баш за вакви натпревари скоцкан, далеку сум од дечкиве. Плус сакам анонимен да останам ради ... одредени лични и за некои разбирливи причини :D

Фала на предлогот во секој случај ;)

@Intra оди и дели му совети во бодибилдинг, секоја чест и само напред.

Гласав за интра чисто ради почит за телото, а инаку Лет 3 го читам во последново време и фаца човече ми делува :cool:

Гласајте за тие што ги нема, ќе ставаме цртки. :D

И немој уште некој да се пожалил дека фалат луѓе, прееска цел саат ѝ посветив на темава! :pistoldz:

За мене е привилегија што се наоѓам во конечнава листа плус во ист параграф со Рики швалерот како идна генерација на срцекршачи од кајгана :D Посебно во пост од @leandra која важи за фаца и алфа женска на форумов, бар за мене, фала ти леандра <3
Биткава ќе ја оставам на Веспертин, Лет и остала багра мужишта од форумов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom