Фудбалери Kајганџии - Битола

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување
Брат нема кога порано еве понеделник сме денес ние до петок дали ќе се собериме. Не знам дали си ја прател темава порано ама нас време ни треба за да се собериме :D
А за место не знам. Павел Шатев не знам дали се издава ќе треба некој врски да потегни. Ако има таков бујрум некa закажи. Ајде нека предложи некој термин и место па да се пребројме

Да прашам јас од факултетот да земам термин, ама зафатени се од Декси сите термини ги држи од сите универзитети :P

Кажете за кој ден сакате од другата недела и дали одговара во 12:00 да биди терминот ? Нека дат одговор сите шо ќе идат ќе земам јас термин Павел Шатев :D

А мора да е од 12 сато ?
Малку лош термин е, ете пример Среда да речиме од 12 јас можам, другите деној послабо, ако е после ручек терминот појќе ми одговара...

Кажете за кој ден сакате од другата недела и дали одговара во 12:00 да биди терминот ? Нека дат одговор сите шо ќе идат ќе земам јас термин Павел Шатев :D
Јас можам секој ден освен Понеделник. Можи и Четврток да не ми е слободен ама по потреба ќе го ослободам :D
Еве нека кажат сите кои денови можат од наредната недела од 12 па ќе споредиме и ќе видиме кој ден ќе се поклопи кај мнозинството и тогаш нека биди.
Да ги тагниме
@Dekio7 (тагни го и грозданот), @DeviAngel @Prime @Makedonec_7 @pacienat @SinisteR. @Tomasino

Јас можам секој ден освен Понеделник. Можи и Четврток да не ми е слободен ама по потреба ќе го ослободам :D
Еве нека кажат сите кои денови можат од наредната недела од 12 па ќе споредиме и ќе видиме кој ден ќе се поклопи кај мнозинството и тогаш нека биди.
Да ги тагниме
@Dekio7 (тагни го и грозданот), @DeviAngel @Prime @Makedonec_7 @pacienat @SinisteR. @Tomasino
Среда мене ми одговара и на грозданот ќе му пренесам :)

А мора да е од 12 сато ?
Малку лош термин е, ете пример Среда да речиме од 12 јас можам, другите деној послабо, ако е после ручек терминот појќе ми одговара...

Значи ако можев да земам каков шо сакаме ние овде ќе земев во 9 вечер и мирна глата, значи неможи ... вака ќе бидиме в метнети како вондреден термин од факултет, а редовните термини на факултетите почнуват од 1, плус ќе биди без пари изгледа ...

Пон-Пет после 17сатот можам само, за викенд во секое време :)

Ете нека биди среда од 12. Колку толку да се собериме да потрчаме па после празниците ќе прајме чаре за некој вечерен термин за поголема масовност.
Ај да почниме со список тогаш.
1. Росемберг :D
2. Декси
3. Пеце
4. Девиангел
Другите потврдете

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom