Предлог за серии и кратки рецензии

Vandal

CURVA NORD
Член од
12 август 2012
Мислења
1.051
Поени од реакции
1.095
Дај кажете некое серииче у стилот на Prison break или па некоја опасна крими серија у стил на филмот The town и така натака

Член од
5 јули 2008
Мислења
84
Поени од реакции
41
decki aj eden dobar predlog na serija ne e bitno kakov zanr bitno e da e glumata na nivo nesto slicno na
Mad Men
Breaking Bad
Boardwalk Empire
so dobra gluma i kamera mislam kvalitetna da e

[DOUBLEPOST=1418076289][/DOUBLEPOST]I da dodadam edna kvalitetna serija so mnogu dobra ekipa na glumci zavrsi prva sezona mene mnogu me bendisa ova e kako predlog ne sum ja sretnal tuka na forumov da ja pise nekoj a mozebi ja ima eve predlog od mene
The Knick

Последно уредено:
Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
The Missing (2014)

По изгледани 2 епизоди можам да кажам дека оваа серија вреди да се гледа. Приказната се врти околу случувањата во едно мало француско село кога на денот кога Франција станува светски шампион во фудбал до 1998ма исчезнува мало детенце на еден британски пар. Во филмот има десетина ликови секој на свој начин поврзан со настаните и сите тие имаа тајни кои што се обидуваат да ги сокријат. Дејството е презентирано напоредно во неколку временски линии и е доста динамично. Сега за сега од мене 9/10
Супер излезе серијата, наредната недела е финалето.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Супер излезе серијата, наредната недела е финалето.
Замислена е како мини серија само толку или ќе продолжува?

Ќе ја гледам заедно у комбинација со The Fall 2 топ ќе ми дојде после колоквиуми па и Broadchurch 2 во јануари љеље :love:

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.524
Поени од реакции
4.408
Последни што ги изгледав се The Sopranos, OZ и Six feet under. Некоја добра да ми предложите, не мора слична тематика на овие три туку онака со квалитет да се на тоа ниво..:)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Последни што ги изгледав се The Sopranos, OZ и Six feet under. Некоја добра да ми предложите, не мора слична тематика на овие три туку онака со квалитет да се на тоа ниво..:)
The Wire, True Detective...

Kajgana Shop

На врв Bottom