bate vane gledani se ovie od ponovite ako moze nestoThe Killing, The Wire, Sopranos.
The Fall, True Detective, Fargo, Banshee, The Americans.bate vane gledani se ovie od ponovite ako moze nesto
True Detective, Fargo se gledani a ovie drugite ne sum aj da videme bas dali ke mi go zadrzat vnimanieto fala pozzThe Fall, True Detective, Fargo, Banshee, The Americans.
Супер излезе серијата, наредната недела е финалето.The Missing (2014)
По изгледани 2 епизоди можам да кажам дека оваа серија вреди да се гледа. Приказната се врти околу случувањата во едно мало француско село кога на денот кога Франција станува светски шампион во фудбал до 1998ма исчезнува мало детенце на еден британски пар. Во филмот има десетина ликови секој на свој начин поврзан со настаните и сите тие имаа тајни кои што се обидуваат да ги сокријат. Дејството е презентирано напоредно во неколку временски линии и е доста динамично. Сега за сега од мене 9/10
Замислена е како мини серија само толку или ќе продолжува?Супер излезе серијата, наредната недела е финалето.
The Wire, True Detective...Последни што ги изгледав се The Sopranos, OZ и Six feet under. Некоја добра да ми предложите, не мора слична тематика на овие три туку онака со квалитет да се на тоа ниво..
Исто така гледани..The Wire, True Detective...
The Killing, Sopranos, Breaking Bad, Game Of Thrones, The Twilight Zone, X-Files, Seinfeld, Deadwood, Boss, The Shield, Louie, Carnivale, The Fall...Исто така гледани..
Firefly, X-Files, Star Trek.Некоја sci-fi серија предлог ???