Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Ne smo kumanovci ako ne gi znaemo svi rabote koj kolko uplatija i na sto uplatija i kockaja prodaja ga klub i slicno ((( SVI IGRACI UPLACAV SPORTSKU ))). Dali igraci ili uprava uplacala protiv ili za kumanovo kojznae ako ne kumanovci. Na nas dovoljno e nekoj od njivu da iskoci i da frlji buvu i gotovo zapalismo ga cel grad pa i sela. Ne branu Kostovskoga ama boss mandic i lani pravese pizdarie u klub kd bese trener Dime u koj ne bese Kostovski. Svi ga pljukamo Aceta a ne ga pljukamo mandica koj isti gluposti pravi. Mislu kd ke sretnete nekoga od drugi kosarkari prasajte gi ako ne vidite za vreme na utakmicu deka marshal mandic svi gi kara i gi pravi lom za vreme na utakmice jos fali da gi shamara: Mladenovica, Janeskoga, Osmana, TRENERA i mislu deka tj e destabilizator u tim. Kostovski bese i pred dve sezone kd igrasmo finale u kup pa nemase pizdaranje zasto li bilo takoj ? i tg imase srbi u tim. Moe licno mislenje ne mora na nikoga da mu se dopada: Ace ga ede stap zasto ne ga TRPI gazdu mandica i tuja e toj nezadovoljstvo ne samo kude Kostoskoga, nikoj ne smee da mu pisne na mandu dok na drugi na svi moze da gi se kacuev na k*r. Postovanje za igora podrska za njega ama kako moze da se zatrcue i da mu se dere u facu na Janeskoga,Mladenovica,Osmana,Kostoskoga,(ex igraca Vujosevica) neka ga malko zauzda gazdu mandica. Dojde red cika mandic sto smeni 10 kluba u 4-5 sezone da pravi destabilizacie dve godine pored u isti period dekemvri 2013 i dekemvri 2014. Kvarno/mutan (NE)covek.
P.S toj sto aco bija u gevgeliju da gleda kosarku za mnogo nema znacaj pa dovadjase on i lani gledase ga kumanovo, a i lukovic bese na 2 utakmice ovuj sezonu dok bese u kozuv takoj da ......

Последно уредено:
Реално треба да олади малко Мандиќ да не им се дере на играчи али у реду е ипак е постар од сви играчи и може нешто да ги посаветуе ама на потих начин ... овај му е 17та сезона :Д

Аце има пун респект спрема Мандиќа али нема спрема Игора.Аце беше прашан сака ли гу седмицу а он га испоштува Мандиќа и кажа дека он е постар и дека он треба да одлучи.

а и тој е 100% тачна информација дека су суспендирани у суботу место њима ќе игра Филип Стојановски и још едн од младинци :Д

Ne smo kumanovci ako ne gi znaemo svi rabote koj kolko uplatija i na sto uplatija i kockaja prodaja ga klub i slicno ((( SVI IGRACI UPLACAV SPORTSKU ))). Dali igraci ili uprava uplacala protiv ili za kumanovo kojznae ako ne kumanovci. Na nas dovoljno e nekoj od njivu da iskoci i da frlji buvu i gotovo zapalismo ga cel grad pa i sela. Ne branu Kostovskoga ama boss mandic i lani pravese pizdarie u klub kd bese trener Dime u koj ne bese Kostovski. Svi ga pljukamo Aceta a ne ga pljukamo mandica koj isti gluposti pravi. Mislu kd ke sretnete nekoga od drugi kosarkari prasajte gi ako ne vidite za vreme na utakmicu deka marshal mandic svi gi kara i gi pravi lom za vreme na utakmice jos fali da gi shamara: Mladenovica, Janeskoga, Osmana, TRENERA i mislu deka tj e destabilizator u tim. Kostovski bese i pred dve sezone kd igrasmo finale u kup pa nemase pizdaranje zasto li bilo takoj ? i tg imase srbi u tim. Moe licno mislenje ne mora na nikoga da mu se dopada: Ace ga ede stap zasto ne ga TRPI gazdu mandica i tuja e toj nezadovoljstvo ne samo kude Kostoskoga, nikoj ne smee da mu pisne na mandu dok na drugi na svi moze da gi se kacuev na k*r. Postovanje za igora podrska za njega ama kako moze da se zatrcue i da mu se dere u facu na Janeskoga,Mladenovica,Osmana,Kostoskoga,(ex igraca Vujosevica) neka ga malko zauzda gazdu mandica. Dojde red cika mandic sto smeni 10 kluba u 4-5 sezone da pravi destabilizacie dve godine pored u isti period dekemvri 2013 i dekemvri 2014. Kvarno/mutan (NE)covek
И Вуле е направија некое срање не е за џабе тај суспензија, и чудно ми е затој што колко знам Вуле и Игор су ортаци и Вуле на Игора му е како помошан, човек има преголемо искуство, има освоено АВА Лигу и е прав воѓа на тим и мислу дека лошо си га сфатија тој драње, мора да има лидер на тим али капитен ни е пичка и кд највише треба да гу преземе одговорност он неќе да улегне од клупу...

Реално треба да олади малко Мандиќ да не им се дере на играчи али у реду е ипак е постар од сви играчи и може нешто да ги посаветуе ама на потих начин ... овај му е 17та сезона :Д

Postuju ga njegovo znanje ama ima tuja i drugi rabote sto ustvari mi i ne gi gledamo.
a veruju da se prasa nekoj od upravu u klub deka mandic ne slusa nikoga od treneri, tuja povadja nezadovoljstvo kude svi igraci zasto mandic da se kurci a mi ne smeemo.[DOUBLEPOST=1418342280][/DOUBLEPOST]Aj tija sto gi znaete informaci od prvu ruku od klub javite se i kazite deka mandic ne slusa nikoga ni igora ni rajka ni trajka muabet koj ide po grad.
Ja nesam svatija loso ponasanje na mandica imam 30 godine i pratu kosarku mnogo odamna, a ne sam videja kako mandu nigde, primer ke dam mozda ne tolko dobar ama navaro e najstar igrac i kapiten na barselonu pa ne sam videja da gi ''tepa'' pomladi igraci i trenera kako nas manda.

Последно уредено:
Мандиќ се курчи на соиграчи, на тренера, на противници, на публику, на противничку публику.. сам на себе се курчи. А Костоски љубомори зашто овј повише се курчи и туј има неспоразум :D

Postuju ga njegovo znanje ama ima tuja i drugi rabote sto ustvari mi i ne gi gledamo.
a veruju da se prasa nekoj od upravu u klub deka mandic ne slusa nikoga od treneri, tuja povadja nezadovoljstvo kude svi igraci zasto mandic da se kurci a mi ne smeemo.
Незнам дали си запазија за едн инцидент ни ја не се сеќам против кога беше кд Костоски се беше скараја сс девојку му.
После 15 мин паузу на полувреме играчи искочисва од соблекувалну на загревање, док сви играчи се загревасва Аце се караше сс девојку му толко викна што се слушна горе на исток, после тој следеше лоша четвртина на Ацета и нормално Игор вика тајм- аут. Аце почнуе да рита шишиња сс воду и Вуле почна да га смируе и колко што мога да разберу кажа му: Смири се на што личи овој и глупо е да се каже дека Вуле гу нарушуе атмосферу у тим.

Мандиќ се курчи на соиграчи, на тренера, на противници, на публику, на противничку публику.. сам на себе се курчи. А Костоски љубомори зашто овј повише се курчи и туј има неспоразум :D
Хахахахах

Има си фалинку човек [emoji23]

Незнам дали си запазија за едн инцидент ни ја не се сеќам против кога беше кд Костоски се беше скараја сс девојку му.
После 15 мин паузу на полувреме играчи искочисва од соблекувалну на загревање, док сви играчи се загревасва Аце се караше сс девојку му толко викна што се слушна горе на исток, после тој следеше лоша четвртина на Ацета и нормално Игор вика тајм- аут. Аце почнуе да рита шишиња сс воду и Вуле почна да га смируе и колко што мога да разберу кажа му: Смири се на што личи овој и глупо е да се каже дека Вуле гу нарушуе атмосферу у тим.

Ne e glupo carka rasprasaj se poubavo i za prethodnu sezonu i za ovuj.
Moe mislenje e toj ne mora da ga podrzis, prv necovecki ga pljukna dimcevskoga (sudija ne vide) a kd mu vrati dimcevski sudija vide i dobi iskljjucuvacku licnu gresku.

Ne e glupo carka rasprasaj se poubavo i za prethodnu sezonu i za ovuj.
Moe mislenje e toj ne mora da ga podrzis, prv necovecki ga pljukna dimcevskoga (sudija ne vide) a kd mu vrati dimcevski sudija vide i dobi iskljjucuvacku licnu gresku.
Брат, прво...Димчевски е сељак и исфрустриран дебил.
Второ, мислу дека неможе да ми текне играч Вуле сс кога не се е закачија, такв е човек има си фалинку.
И Маре Симоновски му се искурчи па Вуле му врати сс тој што убаци 6/7 за три [emoji23]

Мандиќ е назначен како лидер на тим!А и како да не биде играч сс такво CV сс освоену Аба-лигу сс превише искуство на терен,а капитен пичка неуме да се мотивира сам себе да убаци некој поен.

Мандиќа би га задржаја ако се извини и ако заврти некоју нову страну у књигу,али курчу никако!Ја не виду фајде од играча што даде 25 а прими 35 коша.

Мандиќ е назначен како лидер на тим!А и како да не биде играч сс такво CV сс освоену Аба-лигу сс превише искуство на терен,а капитен пичка неуме да се мотивира сам себе да убаци некој поен.

Мандиќа би га задржаја ако се извини и ако заврти некоју нову страну у књигу,али курчу никако!Ја не виду фајде од играча што даде 25 а прими 35 коша.

Tacno deka ace slabo igra odbranu a dali mandic igra dobro ? i dali ima jos nekoj sto igra odbranu kako maloga maceta ?

мал маце има само агресивност у одбрану и ништо повише зашто сс његови физикалие нема кој играч неможе да га пројде

за вулета сам и ја да остане у тим, зашто човек има квалитет и искрено до сга га немам видено у кладилницу за разлику од остатак на тим али чим викате дека е такој сигурно има нешто али ипак ќе видите дека ако га намавав човек за 3-4 дна ќе се договори сс мзт и тамо ќе игра до крај на сезону зашто дамјан ги е повреден до крај на сезону, а и симоновски ќе паузира 2-3 месеца

а дали ми ќе најдемо квалитетнога амера на туј позицију е голема мистерија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom