Inaku,vo ponedelnikot bev vo sofija da podnesam dopolnitelen dokument vo DABC sto go najdov vo megjuvreme.Jas ne sum vraten na dopolnitelna proverka,tuku statusot mi e Изчаква финален статус.Tamu momentalno e haos.Deckoto sto gi prima dokumentite,koga go vide brojceto,vika nema sansa,ova e mnogu staro brojce.(inaku dokumentite za proishod mi se podneseni na 08/09/2014).Mi vika,porano rokot za dop.dokumenti bese eden mesec,a sega e edna nedela.Mu vikam,a be drugar,ja ne sum vraten na dopolnitelna proverka,tuku sega go najdov dokumentot i samo da go dostavam so molba.On mi vika,nema sansi,postarite kolegi sto bile do sega,a najverovatno sega se suspendirani mu rekle da ne prima nikakvi dopolnitelni dokumenti,tuku treba da se ceka,ako ti se smeni statusot za da ti baraat dopolnitelni dokumenti,da doneses vo rok od 7 dena,ili pak ako si odbien,celata procedura treba da ja otpocnuvas od pocetok,so zakazuvanje online,ama ne kako sto bese porano so odreden datum,tuku zakazuvas online i drugiot den ides vo DABC i gi podnesuvas dokumentite.