Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
ПСЖ х2
Билбао 1 и 3+
Челзи гг3+
Сити 0-2г
Ајакс гг3+

Види бре овие мамелоуди т2 ја имам тие не можат уште еден гол да дает ццц

Медвешчак 4,5 + 1,70 едно 90% сум сигурен дека ке излезе на таква дефанзивна линија на Медвешчак Соботка,Пережогин,Попов и друштвото треба барем 3 гола да им вкопаат како ништо а и за тоа не е лош коеф 1,65 Медвешчак ке дадат и тие некој гол за храбрите Авангард над 4,5 гола 4,55
Уште еден тип за похрабри
Сибир - Југра 2 4,40 Сибир дома се стандардно силни ама го продадоа голманот Коскинен Југра е во налет во последно време само психава нивна од голман да му е денот да не се изгуби и ке тепаат

:bravobe:

Медвешчак 4,5 + 1,70 едно 90% сум сигурен дека ке излезе на таква дефанзивна линија на Медвешчак Соботка,Пережогин,Попов и друштвото треба барем 3 гола да им вкопаат како ништо а и за тоа не е лош коеф 1,65 Медвешчак ке дадат и тие некој гол за храбрите Авангард над 4,5 гола 4,55
Уште еден тип за похрабри
Сибир - Југра 2 4,40 Сибир дома се стандардно силни ама го продадоа голманот Коскинен Југра е во налет во последно време само психава нивна од голман да му е денот да не се изгуби и ке тепаат
Силување се вика ова шо го напрај ОМСК одамна не сум фатил некоја утакмица полесно за 25 минути
Југра не ја ни изиграв кога видов дека Сибир го ангажирале Салак одлична замена за Коскинен можеби и поквалитетен од него

Уште Шалке Х2 ја чекам :zloo: мораше да ја ставам да ми напраи 3 коеф :D
Инаку Хокејот 5+ и Барса ГГ со Шалке Х2.

Oвa е very last time шo сум пишaл утaкмицa oд Л.Ш. Се зa клaдилницa ги игрaaт бе мaјкaтa у пичкa дa им јa ебaм. Oд сеa нa тикет сaмo aнoнимуси, и дa ме бутнaт дa не ми е кривo.

Oвa е very last time шo сум пишaл утaкмицa oд Л.Ш. Се зa клaдилницa ги игрaaт бе мaјкaтa у пичкa дa им јa ебaм. Oд сеa нa тикет сaмo aнoнимуси, и дa ме бутнaт дa не ми е кривo.
Шо очекуваше ти ? :D сега за сега супер се, уште да не свирнеа пенал за баерн уште по супер ќе беше :icon_mrgr:

Како се заебав Челзи што не ги пишав 1 т1 а поклон беше 2.40 ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom