Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Na Baern mu odgovara povekje M.S. ili Roma da ide ponataka. Pojak protivnik za drugite dodeka vekje pobeden za niv.

Кој ги уплаќаше кинезиве кошарка од 12:35 нека каже што да пишеме :cool:

Кој ги уплаќаше кинезиве кошарка од 12:35 нека каже што да пишеме :cool:

Еве што:

10802020_10203475667996979_8802767612259382743_n.jpg

Каде може да се најде во Моцарт на нивната страна границите?
Обично е овде,најдоле се за прва четвртина,ама ги тргнале за Кина,може да ги просрал некој...
Така да останува само за Вил Хил изгледа.

Дај кажете шо да се пиши од Кинезите,или да маниме на ќоро некоја?:duel:

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Само во Вил Хил ги има да се играат на прва четвртина?

Само Моцарт мислам, а и Копачка можно е да имаат зашто они знаат да не ја пишат играта во додаток и билтен, а да ја имаат во системот. Проверено за некои други утакмици. Нема некоја стратегија, све минуси. :D

Него гледам сега дека и Вил Хил не ставиле коефициенти за прва четвртина, ќе видам кај 12 саат дали може и кај нив сеа.

Само Моцарт мислам, а и Копачка можно е да имаат зашто они знаат да не ја пишат играта во додаток и билтен, а да ја имаат во системот. Проверено за некои други утакмици. Нема некоја стратегија, све минуси. :D

Него гледам сега дека и Вил Хил не ставиле коефициенти за прва четвртина, ќе видам кај 12 саат дали може и кај нив сеа.
Ти викам,можно е да ги протепал некој па ги тргнале сега.
Викаш минуси се?Јас гледам баш некои екипи завршувале по 140-130 :D

Ти викам,можно е да ги протепал некој па ги тргнале сега.
Викаш минуси се?Јас гледам баш некои екипи завршувале по 140-130 :D

Па пичка му матер, од кај да ги знам Кинезиве. Знам другарче си ги брка редовно минус сите утакмици, минатата недела една го заеба за 65000 и тоа за некои 3-4 поени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom