Најубав форумџија за 2014

Статус
Затворена за нови мислења.
и шкорпи почна со верверици гледање на слики со мажи....[DOUBLEPOST=1418165337][/DOUBLEPOST]
се загина?
Добро е шо мид-лајф кризата си ја средил со обетче, шо ќе праевме ако забегаше во друг правец, гледам од уста не го вадиш Шкорпи. :icon_lol:

И сега како да ги внесам моите слики тука, а ги атачирав на мојот факинг профил? Или па гледајте ги од тамо а гласајте ме еве овдека на овој муабет што го имам пишано. :D
8883-1418176738-fde6406875ad01636d9eb0c4a9e0a4ca.jpg

Уствари ја веќ имам многу лајкови овдека на темава на некои муабети така да самиот можам комотно да се прогласам као победник на натпревар за најубав и нај шармантен на форум.

Последно уредено:
И сега како да ги внесам моите слики тука, а ги атачирав на мојот факинг профил? Или па гледајте ги од тамо а гласајте ме еве овдека на овој муабет што го имам пишано. :D
8883-1418176738-fde6406875ad01636d9eb0c4a9e0a4ca.jpg

Уствари ја веќ имам многу лајкови овдека на темава на некои муабети така да самиот можам комотно да се прогласам као победник на натпревар за најубав и нај шармантен на форум.

Aww kolku me potsekjash na Billy od 6 feet under!

More lichni deca mhmhmh, forumdziki vadete rolki I u lov! :icon_lol:

Последно уредено:
што е работа сега? нема конкуренција у мускулите на Intra? :)
треба ја да вадам карти сега?
Каков интра бе какви бакрачи, за летко нема конкуренција ;).[DOUBLEPOST=1418200042][/DOUBLEPOST]
Cтариов??
штотуку падна за 2 места на мојата листа![DOUBLEPOST=1418165179][/DOUBLEPOST]
ме зумираш од глава до пети?
Од глава до шести ;).

Е ај да ве видам сега кога ќе треба да се гласа :vrtioci:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom