Штип

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
А шо има у трговскио? На 20 метра живеам а немам појма шо се случува, само знам дека отворија спорт вижн до Ангелите. :icon_mrgr:
Викаат дека се имало во тоа трговскиот, но имале и многу големи пропусти во цените. :D
Кит кет 3 за 24 ден и монте пудинг од оние поголемите 4 за 36 ден. Додека се освестиле дека им се грешка цените веќе цел град си купил со кутии. :LOL:

Градот одамна е замрен.
Иначе се испофалија со новиот трговски центар само народот да има пари да купува. :icon_mrgr:

Се арно во новиот трговски, само цените да не беа астрономски :D
Шо е бре тоа, поскап и од Веро у пм! Милка бабли у трафика 50-55 денара овие 75 ја продаваат, една јакна кај циганите у трговскиот 500 денара, они 1200 истата :)
Море забораив , косовар беше газдата...

Викаат дека се имало во тоа трговскиот, но имале и многу големи пропусти во цените. :D
Кит кет 3 за 24 ден и монте пудинг од оние поголемите 4 за 36 ден. Додека се освестиле дека им се грешка цените веќе цел град си купил со кутии. :LOL:
ооооуууу абе ти збореш за овај горе у сењако, ја па мислам за онај кај бензинските нешто се случува шо го прават 15 години :facepalm: ебати трупо шо сум. Иначе за тај ЕЛКОС знам само дека на касата зборувале на албански, натака нема шо да се зборе.

Се арно во новиот трговски, само цените да не беа астрономски :D
Шо е бре тоа, поскап и од Веро у пм! Милка бабли у трафика 50-55 денара овие 75 ја продаваат, една јакна кај циганите у трговскиот 500 денара, они 1200 :)
Море забораив , косовар беше газдата...
Па да затоа пишав имале големи пропусти во цените. Цел пакет продавале како едно посебно, а на други работи пак ставале астрономска цена. Неискусни се, брзале да го отворат и не следиле цени по други маркети. @scary работи таму ќе ви каже што како се цените. :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:

Брат ми купил 30 браво сокови од 2л по 42 ден, а уствари секаде е по 100 ден. Која кражба еј :pos:

Па да затоа пишав имале големи пропусти во цените. Цел пакет продавале како едно посебно, а на други работи пак ставале астрономска цена. Неискусни се, брзале да го отворат и не следиле цени по други маркети. @scary работи таму ќе ви каже што како се цените. :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:

Брат ми купил 30 браво сокови од 2л по 42 ден, а уствари секаде е по 100 ден. Која кражба еј :pos:

Поарно да не зборам за цените:pos:

90 денари лед светилки за дома а секаде се по 200 денари. Гуд стаф ми се свиѓа логиката.

299 се во сетек :X3:

Кај тие внатре што се како изгубени кога ќе влезеш? Ау не

Во Елкос кога ќе влезеш одма десно на рафтовите Хјундаи бренд[DOUBLEPOST=1418151410][/DOUBLEPOST]Во Елкос кога ќе влезеш одма десно на рафтовите Хјундаи бренд

Интересно инфо, фала ти. Вреди да се провери

Не Хјундаи биле над 200 ден, а тие од 90 биле некој непознат бренд.

Моите се дома Хјундаи после ако не ме мрзи ќе ти сликам да видиш. Сигурно е грешка пошто и други луѓе имаат купени работи а биле доста поефтини од што се. Пример земав и rechargable батерии за 48 денари а денеска кога бев видов дека е шкртната таа цена и има нова со маркер напишано

да не знае некој дали има кафани во Штип, кај што има староградска музика (српско) ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom