UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе биде интересно ако Чоло ги тролне Јувенташиве со една победа среде Торино и уште еднаш да си останат со курот у раце. :D
Лошо и за вас е, осудени ќе сте на ЛЕ пошто 4тото таму носи :P

Не верувам да тепа Ливерпул. Базел се појаки, но се е можно. Поинтересно ќе биде Ливерпул да оди понатаму али тешко за Ливерпул.
Нити се појаки Базел нити ништо, Ливерпул малце попаметен менаџер да имаја сега ќе си беа квалификувани :)

Со што состав ќе игра Арсенал затоа што ја пуштив на 1000 а гледам сега Санчез нема да игра. Да знам дали да се откажам одма :P

Со што состав ќе игра Арсенал затоа што ја пуштив на 1000 а гледам сега Санчез нема да игра. Да знам дали да се откажам одма :P

Подолски Саного и Кембел во напад
Фламини Ремзи и Чембрлејн средина одбраната крпена...

Па нема ли да пробаат да дојдат до прво место , може Андерлехт да има замрси сметки на Дортмунд

Roma - City utre na MTV DRAGAN AKO CHITASH TI SI RETARDIRANO SHIMPANZO

Па реално ако правиме муабет, најнеизвесен натпревар ќе биде. И двата тима се борат за тоа кој ќе оди понатаму, а тука и ЦСКА има шанса да се протне. Знам дека сакаше да оди Барса-ПСЖ на МТВ, но таму двете екипи се влезени, останува фактот кој ќе биде прв, а кој втор

:facepalm:

Ебате дегените ебате.
pa cekaj be, koja treba da ide, ne mi e jasno :)
ova sekoj neutralec saka da go gleda utre, finale u grupnava faza e ova, so nenormalno dobra atmosfera koja ke ja napravat ultrasite na roma.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom