Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Џабе се коа не мења поставеност

Sent from my Nexus 5

Касно ја фатив, почната беше, ама од ова шо го гледам Фелаини, Рохо, Еванс тапа. Фелаини многу лесно ги продават топките на средина.

Фелаини утакмицава е :гомце:. Со играва ме потсеќа на лани. Сите можни топки ги врати на бековите.

Фелаини утакмицава е :гомце:. Со играва ме потсеќа на лани. Сите можни топки ги врати на бековите.
И јас тоа сакав да пишам. Убедливо најлош меч му е ова сезонава. Во главно сите се заникаде де, посебно одбраната, не знаат каде терат. Лошо е што направивме 2 ебани измени во прво полувреме. И мора да се менува пристапот.

Од кога излез Смолинг загубивме стабилност. Еванс лош во позиционирање и кординирање пред то со Мекнер и Рохо. Тука се случи овај хаос последниве 20 минути. Се надевам дека не е нешто сериозно со Смолинг. Друга работа е статичниот и лош Фелаини вечерва. РВП покажува знаци на живот, трча се труди и добро ја чита играта. Се надевам по полувремево ЛВГ ќе ги среди.

сега за сега играта ни е мизерија, а главна причина за тоа е што средниот ред на утакмицава не постои. Некако многу напред ми игра Фелаини, мата уопште не постои на утакмицава а руни е отсечен напред. Ја би ги повлекол и руни и фелаини на средина а би ги оставил мата и перси сами напред.

И јас тоа сакав да пишам. Убедливо најлош меч му е ова сезонава. Во главно сите се заникаде де, посебно одбраната, не знаат каде терат. Лошо е што направивме 2 ебани измени во прво полувреме. И мора да се менува пристапот.
Фелаини не го бива против агресивни играчи што му се лепат. Така Ферги го реши кога му го закачи Џонс фластер. Ама добро е, не губиме, а заслуживме. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom