Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Франција(жени)Т1 27.5+
Германија 1
Хрватска 1
Металац-Звезда(кошарка) хен 1..
11коеф,колку да се следи нешто...

Во живо 68 ја изиграв 2ка 1.8 имаше коеф...денес денов да не го подрекнам супер, уфа со јунајтед за вечер ако ме израдуваат има да се извадам за катастрофалниов викенд

Во живо 68 ја изиграв 2ка 1.8 имаше коеф...денес денов да не го подрекнам супер, уфа со јунајтед за вечер ако ме израдуваат има да се извадам за катастрофалниов викенд
Кога неќе на Рома,Милан,Челзи итн ќе се вадам на Исмаили,Џемаили и други :aplauz:[DOUBLEPOST=1418049837][/DOUBLEPOST]https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1653-5056124-1246 за 50

Енпи Каиро второ јаче за 500

Последно уредено:
ni grcite ni ufa ne bile za pari ali jbg dobro e ismaili gi izvade uplatite za ovie 2.
За вечер Јонг Ајакс 1 1.5
Манчестер гол во прво 2

Верона-Сампдорија 2 @2.75

Верона е во слаба форма, не играат воопшто добро и немаат победа повеќе кола. Сампдорија од друга страна намали малку со јакото темпо кое го имаше и факт е дека во гости се доста послаби, ама имаат стабилен тим и неверојатен тренер во ликот на Михајлович кој изјави дека ако не победат вечер ќе ги фрла играчите од терасата каде што Јулија си го одзела животот (или како и да беше во драмата :D ). Мотиви нема да им недостигаат на играчите, додека исто така и квалитетот е на нивна страна. Може да се искомбинира со Јунајтед вечер.

Za tie sto planiraat da igraat kec na Germanija rakomet denes - Germanija iako se favoriti i imaat podobra ekipa , holankjankive se epten nezgodni i mnogu cesto znaat da iznenadat posilen tim od niv .

Хамбургер 1 3+
Астон Вила 1
Лион 2
Лацио 2
Манчестер 2
Уште Манчестер треба да победи вечер.
Уплата 200
Добивка 17 400

На другото ливче ако победи Манчестер,само Милан 3+ од вчера ќе ми биде утната.
Уплата 50
Добивка 141 280

Za tie sto planiraat da igraat kec na Germanija rakomet denes - Germanija iako se favoriti i imaat podobra ekipa , holankjankive se epten nezgodni i mnogu cesto znaat da iznenadat posilen tim od niv .
Затоа и пишав Холандија ќе победи. Исто мое мислење Каљари и Манчестер х

мислење за Шведска-Хрватска ракомет жени, зошто Хрватките со толку големи фаворити во коеф ?
zatoa sto gi izmlatija na dva pati momentalnite evropski sampionki (c.gora) + igraat na domasen teren + 2 svegjanki od prva postava se povredeni + za klasa se podobri od niv

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom