Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во живо 68 ја изиграв 2ка 1.8 имаше коеф...денес денов да не го подрекнам супер, уфа со јунајтед за вечер ако ме израдуваат има да се извадам за катастрофалниов викенд
Кога неќе на Рома,Милан,Челзи итн ќе се вадам на Исмаили,Џемаили и другиВо живо 68 ја изиграв 2ка 1.8 имаше коеф...денес денов да не го подрекнам супер, уфа со јунајтед за вечер ако ме израдуваат има да се извадам за катастрофалниов викенд
jas vo sistem ja probav 2&GG 5.00 kofffМанчестер ГГи3+ или 2 ?![]()
Затоа и пишав Холандија ќе победи. Исто мое мислење Каљари и Манчестер хZa tie sto planiraat da igraat kec na Germanija rakomet denes - Germanija iako se favoriti i imaat podobra ekipa , holankjankive se epten nezgodni i mnogu cesto znaat da iznenadat posilen tim od niv .
zatoa sto gi izmlatija na dva pati momentalnite evropski sampionki (c.gora) + igraat na domasen teren + 2 svegjanki od prva postava se povredeni + za klasa se podobri od nivмислење за Шведска-Хрватска ракомет жени, зошто Хрватките со толку големи фаворити во коеф ?
јас ставив на Швеѓанките па што биде нека бидеzatoa sto gi izmlatija na dva pati momentalnite evropski sampionki (c.gora) + igraat na domasen teren + 2 svegjanki od prva postava se povredeni + za klasa se podobri od niv