Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Од која причина Кашива 2+ ко не му треба???? Воопшто и победа не им игра никаква улога кога не фаќаат 3 место никако освен ако не тепаат 27:0 :lolzz:

мислење за Шведска-Хрватска ракомет жени, зошто Хрватките со толку големи фаворити во коеф ?

Торонто H1 -4,5
Сакраменто H1 -3,5
Ѕвезда H2 4,5
Аркдиа H1 -4,5

Ова ми фати око од баскетот за денес, нека каже некој повеќе што се разбира што би сменил

мислење за Шведска-Хрватска ракомет жени, зошто Хрватките со толку големи фаворити во коеф ?

Комплетен тим, домаќинки, ептен мотивирани со тоа што и самата Пенезиќ изјави дека ова е последна шанса за оваа селекција. Е сега и Шведска може да е black horse со брзиот ракомет кој го практикуваат.

Untitled.png
Овие 3 приметив дека играат 3 за 3. Само полската успеав да ја дешифрирам и по некоја логика треба да е кец денес.

Значи готово се изнервирав редам 1000 денари на ебани 4 коефициент пола ме ебат, денеска шо ги ебам шо ги сечам, редам 1000 на 30 коефициент ако биде нека биде :sekc:

Прегледај го приврзокот 108855
Овие 3 приметив дека играат 3 за 3. Само полската успеав да ја дешифрирам и по некоја логика треба да е кец денес.
na ruck polskata 2.45 koff ne znam dali da ja probam nekako visok mi izgleda koficentot ili ke pram sistem za 100 denari pa ke ja izigram dolu ..
- dajte mi uste eden fiks do kaj 1.70 koff posiguren

Breaking news: Спортлајф на одреден тип игра понуди квоти со помала маргина(1.3%) од Pinnacle :cuc:
Прегледај го приврзокот 108852
Брат, а која беше обложувалницата во Македонија која имаше најмала маргина отсекогаш? Или постојано се менуваат маргините, не ми е јасно, затоа прашувам :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom