НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
10686638_996046093757248_48315966287177092_n.jpg

:cool:

Солидна клупава на Булси освен Брукс. Лош во напад лош во одбрана, реков ја грда фаца е.

Добри се сите, само хајнрих да не прави фенси пасови веќе и повеќе да го ранат со топки Гасол под кош, ѕвер е.
И дај нека си замие очи Данливи на утакмица ли е дојден или спие ебаго, две банани на тројка јаде :facepalm:

Солидна клупава на Булси освен Брукс. Лош во напад лош во одбрана, реков ја грда фаца е.

Се гледа дека првпат ги гледаш Булси. Брукс е најдобриот играч од клупа на Булси сезонава. 11 поени во просек има. Аманте со овие брзоплети заклучоци.

Инаку, веќе станува очигледно колкави проблеми има Булси против екипи кои играат ап темпо кошарка.

Роуз кога мава тројка или е без коски или таблата ќе ја промаши, друго нема. Многу напред се навалува, како да нема сила да ја дофрли. :unsure:

Се гледа дека првпат ги гледаш Булси. Брукс е најдобриот играч од клупа на Булси сезонава. 11 поени во просек има. Аманте со овие брзоплети заклучоци.

Инаку, веќе станува очигледно колкави проблеми има Булси против екипи кои играат ап темпо кошарка.
Ех не само Булси било кој. Освен Сан Антонио кои што се мајстори за успорување кошарка. А конкретно во ситуацијава многу нормално кога Мајк, Ноа, Гасол генерално се спори играчи, Роуз се гледа не е се уште во форма, Ноа мака мачи со коленото апла се гледа... за Брукс се однесуваше на оваа утакмица мада не го сакам уште одамна ја генерално и верувај дека повеќе го имам пратено од тебе. Не биди инает.

Ех не само Булси било кој. Освен Сан Антонио кои што се мајстори за успорување кошарка. А конкретно во ситуацијава многу нормално кога Мајк, Ноа, Гасол генерално се спори играчи, Роуз се гледа не е се уште во форма, Ноа мака мачи со коленото апла се гледа... за Брукс се однесуваше на оваа утакмица мада не го сакам уште одамна ја генерално и верувај дека повеќе го имам пратено од тебе. Не биди инает.

Да не ги употребеше последните три збора, ќе добиеше лајк. Не ми е важно мене колку ти си го прател, ти кажувам јас за сезонава дека е супер засега.

Да не ги употребеше последните три збора, ќе добиеше лајк. Не ми е важно мене колку ти си го прател, ти кажувам јас за сезонава дека е супер засега.
Добро. Некад ми се преарогантни постовите али не ги сфаќајте лично. Не ми требаат лајкови иначе. Мислам не ми значат ништо...

Катстрофа... толку блокади ни прво одделенци не примаат. 0 од агресивноста на Џими, најмногу потфрли.

In the other news, Детроит е бетер тим од Филаделфија. And they are not even tanking...

Стварно бе шо кур им е на детроит, нели требаше да ги оправи Стен, брејкаут сезона на Драмонд и на Калдвел-Поуп, плејоф? МКВ на дроги 20-15 8/12 шут ама и 7 изгубени топки. Тој Ковигтон вчера го викнаа од Д-Лигата и одма шутира 9-15 3-5 за три 26 поена и 5 скока :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom