раднаскела
Wubba lubba dub duuuub
- Член од
- 7 февруари 2011
- Мислења
- 1.685
- Поени од реакции
- 1.990
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Солидна клупава на Булси освен Брукс. Лош во напад лош во одбрана, реков ја грда фаца е.
Ех не само Булси било кој. Освен Сан Антонио кои што се мајстори за успорување кошарка. А конкретно во ситуацијава многу нормално кога Мајк, Ноа, Гасол генерално се спори играчи, Роуз се гледа не е се уште во форма, Ноа мака мачи со коленото апла се гледа... за Брукс се однесуваше на оваа утакмица мада не го сакам уште одамна ја генерално и верувај дека повеќе го имам пратено од тебе. Не биди инает.Се гледа дека првпат ги гледаш Булси. Брукс е најдобриот играч од клупа на Булси сезонава. 11 поени во просек има. Аманте со овие брзоплети заклучоци.
Инаку, веќе станува очигледно колкави проблеми има Булси против екипи кои играат ап темпо кошарка.
Ех не само Булси било кој. Освен Сан Антонио кои што се мајстори за успорување кошарка. А конкретно во ситуацијава многу нормално кога Мајк, Ноа, Гасол генерално се спори играчи, Роуз се гледа не е се уште во форма, Ноа мака мачи со коленото апла се гледа... за Брукс се однесуваше на оваа утакмица мада не го сакам уште одамна ја генерално и верувај дека повеќе го имам пратено од тебе. Не биди инает.
Добро. Некад ми се преарогантни постовите али не ги сфаќајте лично. Не ми требаат лајкови иначе. Мислам не ми значат ништо...Да не ги употребеше последните три збора, ќе добиеше лајк. Не ми е важно мене колку ти си го прател, ти кажувам јас за сезонава дека е супер засега.
Пошо Пирс ќе дае 52 вечер и кариер хај ќе има.Стварно се враќа Пол Пирс денес баш кога ги изиграв 2![]()