Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Колку лошо сме поставени, Боже. Немогуче Венгер да не забележува.

како бе како факинг мертесакер игра во Арсенал :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Ќе се испосрамотиме јако денеска, ќе доживемее дебакл од Стоук, кој најискрено играат многу подобро и пред се поубаво од нас.

Ќе се испосрамотиме јако денеска, ќе доживемее дебакл од Стоук, кој најискрено играат многу подобро и пред се поубаво од нас.

Не би ме чудело да примиме и уште два гола. Искрено.

Петарда од Стоук, Глуп ВЕНГЕР! Не ми се верува колку е глуп,конечно ни тргна со одбраната и го става Косчелни на клупа. БРАВО

Венгер, уба тактика изваде. Играчите се криви, јас сепак мислам. Не знам кој ги одбра овие, пичку матер. :)

Браво..... Нема иронија во овој мој пост, едноставно играат многу подобро од нас. Овој стоук не е истиот од лани и претходните години.

Леле, леле, колку сме лоши. Оваа 6ка е најслабата што сме ја извадиле оваа сезона. Мартинез - Гибс, Чемберс, Пер, Белерин - Фламини. Нападот кур ги боли, боље Велбек да игра, барем знаеме дека трча.

Тие што ги ебаваа Челзи нека се убијат!
Ете луѓе зошто Венгер нејкеше Белереин и Чеберс.Неискусна одбрана плус лидерот Мертесакер.Самоубиство.Стоук 3 гола.

АМАТЕРИ МАМАТА ВАША!

Ауууу убаво ги плеснаа прво полувреме....А Венгер ако не направи измени на почеток на второ, нека иде да се лечи.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom